Generös sjötomt med två bostadshus och egen brygga

Nu finns möjlighet att förvärva denna fina sjötomt med en strandlinje om närmare 40 meter. På fastigheten finns två bostadshus i året runt standard med plats får många gäster över. Längs stranden finns den egna bryggan med badstege och sandstrand intill med sol från morgon till kväll. Från den skyddade viken tar man sig enkelt ut på öppet vatten och vidare i den vackra skärgården med oändligt mycket att utforska. Endast 5 minuter med bil ligger populära badet i Backyn där olika aktiviteter anordnas om somrarna. Affären på Singö ligger ca. 10 minuter med bil. På 20 minuter med bil eller båt tar du dig till Grisslehamn med flera butiker och restauranger särskilt sommartid, även spahotellet Havsbaden. Till Norrtälje tar det drygt en timme där allt serviceutbud du önskar finns och den gemytliga stadskärnan.

Alla bilder

Backby - Singö - Norrtälje

Pris/bud
7 900 000 kr
Egen strand och brygga

Stor och fin tomt som sträcker sig hela vägen ner till stranden. En strandlinje om ca. 40 meter där bryggan och stranden finns. På tomten är det sol från morgon till kväll och en härlig plats för bad och lek för små som stora. På tomten finns en rad olika blommor, buskar och träd som varierar utefter årstid. Även mycket bär, både blåbär, lingon, havtorn, smultron och hallon som kan plockas direkt på tomten. Som sig bör på en fastighet i skärgården finns här en ståtlig flaggstång. Med egen båt är det enkelt att ta sig vidare från viken till en fantastiskt fin skärgård med oändligt mycket att upptäcka. Bra fiske i både viken och vidare ut i havet.

Nere vid vattnet finns ett härbre, ett perfekt gästhus som rymmer flera sovplatser med en egen altan. På tomten finns även ett uthus med gott om utrymme för trädgårdsprylar samt vedbod. El finns installerat.

Nytt BAGA avlopp från 2018 dit alla hus är kopplade. Fiber finns indraget i båda husen.

Två bostadshus med plats för många

Det första bostadshuset är 101 kvm. Hall med avhängning och man kommer därefter in i allrummet. Stora fönster med slående utsikt ut mot vattnet. Här finns en öppen spis med insatskamin. Till höger finns dom båda sovrummen, det bortre med utgång mot altanen i söder. Badrummet finns intill där duschkabin, tvättställ, wc, varmvattenberedare och tvättmaskin ryms. Till vänster ligger köket som är utrustat med delad kyl/ frys, spis, fläkt och en vacker vedspis. Från vardagsrummet når man den stora altanen på havssidan som delvis är under tak. Via altanen når man gästlägenheten. Fullt utrustad lägenhet med plats för stor säng och flera sängplatser på loftet. Dörr ut även mot altanen i söder. Pentry med gjutjärnskamin intill. Badrum med duschhörna, wc och tvättställ.

Det andra bostadshuset om 69 kvm nås via altanen som löper vidare runt huset. Hall med avhängning och förvaring i klädkammare rakt fram. Till vänster ligger köket där matbord ryms. Utrustat med delad kyl/ frys, spis och fläkt. Intill finns utgång mot altanen. Här finns även en öppen spis med insatskamin. Vidare kommer vardagsrummet med utsikt ut mot vattnet. Höger om hallen ligger det stora badrummet. Här ryms duschhörna, wc, kommod, varmvattenberedare, tvättmaskin och tvättbänk. Ett stort sovrum där dubbelsäng ryms gott och väl. Utgång mot altanen. Från altanen nås ett gästrum med pentry.

Backby på Singö

På Singö och i Singös arkipelag finns mycket kvar av det gamla livet i form av levande småjordbruk, sjöbodvikar, kyrkan som är uppförd år 1753 är en populär dop- och vigselkyrka och lotsstationen med idag moderna lotsbåtar. Endast 5 minuter med bil ligger populära badet i Backy där olika aktiviteter anordnas om somrarna. Tempo Singö ligger knappt 10 minuter bort med bil med ombud för Systembolag och Apotek. Strax innan Singö ligger fiske- och semesterorten Grisslehamn med affär, gästhamn, bensinmack, rökeri, spahotellet Hotell Havsbaden och en omtyckt seglarskola. Även Eckerö-linjen som går över till Åland. Till Norrtälje tar du dig på drygt en timme där allt serviceutbud du önskar finns och den gemytliga och populära stadskärnan.

Linnéa Lund
Fastighetsmäklare Linnéa Lund 076-831 02 63
Stornotsand 18 och 20 - Grisslehamn
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00