Gedigen timmerstuga - Ornö

Gediget och trivsamt fritidshus med soligt läge och sjöglimt från terrassen. Två gäststugor och en förrådsbod. Samfällt sommarvatten och godkänt avlopp. Populärt och barnvänligt område nära bad, tennisbanor, fotbollsplan och småbåtshamn. Bilfärja från Dalarö, buss och bilväg till fastigheten.

Alla bilder

Mörbyfjärden - Ornö - Haninge

Pris/bud
2 750 000 kr
Området

Mörbyfjärdens område ligger på västra sidan av Ornö, södra skärgårdens största ö. En populär ö med bilfärja och bilväg till fastigheten samt bussförbindelse till området. Trevligt, välskött och mycket barnvänligt tomtområde med möjlighet till många fritidsaktiviteter såsom simskola, seglarskola, tennis, fotboll m.m. Gemensam bastuholme och småbåtshamn.

Vidsträckta strövområden med motionsspår, bra bär- och svampskogar, flera bad, båthamnar med gästplatser. På ön finns bl.a. hotell med restaurang och padelbana, krog, café, brödbod, båtmack/kiosk med baslivsmedel och elpodtaxi.

 

Byggnader

Gediget timmerhus ca 50 kvm, 4 rum och kök:
Norsk Rörosstuga med en trevlig sällskapsdel med kök och storstuga i ett samt tak upp till nock. Utgång till altan under tak och en stor solig terrass. Tre sovrum varav ett med plats för dubbelsäng. Entréhall med avhängningsyta. Toalettutrymme med Separettoalett och handfat. Separat ingång till ett duschutrymme med tvättmaskin.

Genomgående trägolv, panelklädda väggar och synliga takbjälkar.

Äldre gästsstuga ca 25 kvm:
Stort allrum/sovrum i två avdelningar. Ett mindre sovrum. Vidbyggd förrådsdel.

Friggebod ca 15 kvm:
Nybyggd sovstuga med ett rum. 

 

Tomt

Plan naturtomt med bergshällar, gräsyta och ett soligt läge. Delvis planerad med blombuskar och rabatter.

 

Förutom bilfärja och W-båt från Dalarö till Hässelmara finns W-båtförbindelse från Stockholm till Kyrkviken Ornö med vidare förbindelse ut i ytterskärgården, t.ex Fjärdlång, Huvudskär, Utö m.fl. öar.

Välkommen på visning!

Eva Peterson
Fastighetsmäklare Eva Peterson 073-500 00 52

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Stornäset 79 - Ornö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00