Fritidshus på attraktiva Utö

Gediget timmerhus med åretruntstandard, 3 rum och kök + sovloft, färdigställt 2016/2017. En äldre gäststuga om 2 rum och kök samt två bodar. Attraktivt beläget med gångavstånd till Mynäsudds fantastiskt finkorniga sandstrand med lekplats, slipade badhällar och vidsträkt utsikt över Mysingen, gemensam bastu och tennisbana. Tillhörande mopedbod i Spränga och parkeringsplats i Årsta Havsbad. Möjlighet till båtplats i Kyrkviken. Daglig båtförbindelse året runt från Årsta Havsbad och båtförbindelse sommartid från Stockholm.

Alla bilder

Mynäsudd - Utö - Haninge

Pris/bud
4 950 000 kr
Om Utö

Utö är en mycket attraktiv och vacker ö belägen nära både fastlandet och yttre havsbandet. Här finns allt, havet med fantastiska sandstränder och klippbad, naturen, bra restauranger och affärer, aktiviteter, nöjesliv och kultur. Här vistades en gång i tiden bl.a. Anders Zorn, August Strindberg, Gustaf Fröding och Evert Taube. Bilvägar och egen taxibil finns på ön. Daglig båtförbindelse året runt från Årsta Havsbad och direkt båtförbindelse från Stockholm via Saltsjöbaden till Utö, vår, sommar och höst. För ytterligare info se www.uto.se.

Attraktivt beläget med gångavstånd till både Mynäsudds fantastiskt finkorniga sandstrand med lekplats, slipade badhällar och vidsträkt utsikt över Mysingen samt till Allévikens långgrunda sandstrand med badhällar. Ca 700 m till bad och promenad/cykelavstånd (1,5 km) till Spränga brygga.

Daglig båtförbindelse året runt från Årsta Havsbad och båtförbindelse sommartid från Stockholm via Saltsjöbaden till Utö. Även turer till och från Dalarö sommartid. För ytterligare info besök www.utoturistbyra.se.

Tomt

Fint, terrasserad bergs- och naturtomt med gräsytor och planteringar. Lugnt belägen i slutet av liten återvändsväg. 

 

Byggnader

Forsgrens timmerhus om 85 kvm som rymmer 3 rum och kök samt sovloft:

Entré från farstukvist till hall i vinkel med förråd/klädkammare och trappstege till sovloftet. Två bra sovrum med plats för dubbelsängar. Badrum med duschplats, tvättställskommod, wc, golvvärme och en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Ljus och rymlig storstuga, 5 meter i tak med en öppen planlösning innehållande en köksdel med full maskinell utrustning, rymlig matplats samt en trivsam vardagsrumsdel med braskamin och utgång till altan med soligt läge.

Ljust och luftigt sovloft med plats för dubbelsäng, ca 15 kvm golvyta.

Byggnaden är uppförd 2015/17 och har bl.a ett handgjort falsat plåttak (25 års garanti) och toppmodern elinstallation med bl.a Astrour och dimningspuckar.

Gäststuga ca 20 kvm, 2 rum och kök:
Entré från farstukvist till ett allrum och kök i ett. Ett sovrum med plats för en familjevåningssäng. Rymligt badrum med duschplats, tvättställ och wc. Byggt 1973 och moderniserad med bl.a badrum 2018/19.

Två förrådsbodar om ca 12 kvm vardera varav en med renoveringsbehov. Fristående TC/utedass med el.

Tillhörande mopedbod i Spränga och parkeringsplats i Årsta Havsbad. Möjlighet till båtplats i Kyrkviken. 

Välkommen att boka tid för visning!

Eva Peterson
Fastighetsmäklare Eva Peterson 073-500 00 52

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Tjädervägen 14 - Utö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00