Fritidshus med åretruntstandard på Malmen - Dalarö

Fint renoverat fritidshus med åretruntstandard samt ett enklare gästhus. Lugnt, barnvänligt läge med havet och naturen inpå knuten. Malmen är ett naturskönt område på fastlandet strax innan Dalarö, med blandad fritidshus och permanentbebyggelse. Lugnt, barnvänligt läge nära till bad och tillhörande strandplats för mindre båt.

Alla bilder

Dalarö - Malmen - Haninge

Pris/bud
3 750 000 kr
Området

Dalarö - Malmen är ett naturskönt område på fastlandet strax innan Dalarö by, med blandad fritidshus och permanentbebyggelse. Lugnt, barnvänligt läge nära till bad och tillhörande strandplats för mindre båt i Söderängsviken/Kattvik.

Beläget ca 3 km från centrala Dalarö, det genuina skärgårdssamhället där exklusiva grosshandlarvillor står sida vid sida med små 1700-talstorp. Fullt utbyggd service med affärer, restauranger, bageri m.m. Hotellbryggan med W-båtförbindelse ut i ytterskärgården, t.ex Huvudskär, Kymmendö, Ornö, Utö m.fl öar.

Avstånd Stockholm - Dalarö 42 km. Pendeltåg från Sthlm-central till Handenterminalen och buss 839 till Dalarö, restid ca 1 tim. Direktbussar t.o.r Dalarö - Globen ca 40 min under högtrafik.

Byggnader

Minivilla/Fritidshus med åretruntstandard. Fint renoverat med ljusa, öppna ytor och bra planlösning. Omgärdat av härlig  altan i flera väderstreck. Äldre gäststuga med förrådsutrymmen. Soligt, lugnt och barnvänligt läge med promenadavstånd till samfällighet med sandstrand, badhällar och äng för bollspel och midsommarfirande.

Planlösning:
Entré från altan till hall med klinkergolv. Nytt helkaklat duschrum med golvvärme, duschplats, wc och tvättställ samt förberett för tvättpelare. Kök och vardagsrum i ett med utgång till altan mot övre delen av tomten. Köksdelen har full maskinell utrustning inklusive integrerad diskmaskin och mikrovågsugn. Tre bra sovrum varav ett större. Genomgående parkettgolv och ljusa färger. 

Den äldre gäststugan innehåller ett sovrum, snickarbod och förråd.

Tomt

Plan trädgårdstomt med naturtomtsdel. Främre delen är en plan nylagd gräsyta och den bakre delen består av naturtomt gränsande till en naturskön samfällighet. 

Eva Peterson
Fastighetsmäklare Eva Peterson 073-500 00 52

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Hjortstigen 44 - Dalarö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00