Fogdö Kolskär

Fin sjönära byggklar tomt med förhandsbesked på Fogdö-Kolskär. Skapa ditt eget drömboende. Nära Grisslehamn med service och restauranger.

DJI 0125
DJI 0121
DJI 0122
Alla bilder

Fogdö Kolskär - Norrtälje

Pris/bud
1 400 000 kr
Kolskäret

Fogdö-Kolskär ligger ca fyra kilometer norr om Grisslehamn och är en mindre ö över vilken bro leder vidare mot Fogdö och Singö. På ön har nuvarande ägare styckat denna tomt och erhållit förhandsbesked för byggnation av bostadshus på fastigheten. Vid vattnet på kort avstånd från tomtgränsen har man en fin utsikt mot nordväst och solnedgångarna under sommaren och runt knuten väntar Ålands öppna hav.

Här finns ett utmärkt tillfälle att skapa ett sjönära boende för permanent- eller fritidsbruk. Tomten är på 2 370 m² och är styckad med iakttagande av Strandskyddslagen dvs att det är ca 100 meter ner till stranden. Med båten kommer man snabbt ner till Grisslehamn eller ut på Ålands hav. Öregrund ligger mot nordväst och är en levande sommarstad med ett stort utbud av aktiviteter. Till Grisslehamn kan man även ta cykeln för en middag på någon av restaurangerna eller för att köpa fisk om man inte vill fiska själv. Där finns även affärer, hotell med spa och flera turer dagligen till Åland med Eckerölinjen.

Från sommaridyllen Grisslehamn har ni nära till Kolskäret. När ni svänger in på Kolskäret känner ni hur lugnet infinner sig.

Är man sugen på en utflykt kan man ta Ålandsfärjan eller unna sig ett spa på topprenoverade hotell Havsbaden i Grisslehamn som även har matservering och bar med uteplatser och utsikt över hamnen. I Grisslehamn hittar man även fina tennisbanor nedanför Hotell havsbaden. Här anordnar man tennisskola och tennisturnering sommartid. En glass i hamnen eller ett besök på Albert Engströms gård i Grisslehamn och efter det en god fiskgryta hos Lotta i hamnen. Lotta i hamnen är populärt och öppet under sommarhalvåret.

Välkommen att åka förbi och titta på fastigheten på egen hand!

 

 

Mats Öhlin
Fastighetsmäklare Mats Öhlin 070-877 27 00

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Kolskäret 8 - Grisslehamn
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00