Fogdö Kolskär - Norrtälje

1 600 000 kr

Fogdö Kolskär

Fin sjönära byggklar tomt med förhandsbesked på Fogdö-Kolskär. Skapa ditt eget drömboende. Nära Grisslehamn med service och restauranger.

Fastighetsmäklare Mats Öhlin Mats Öhlin
Kolskäret 8 - Grisslehamn
1 min
Med bilväg
Visas efter överenskommelse

Ägandeform:

Friköpt - Småhus

Fastighetsbeteckning:

FOGDÖ 9:47

Land:

Sverige

Kommun:

Norrtälje

Stad:

Grisslehamn

Område:

Fogdö Kolskär

Postnummer:

764 57

Skattesats:

31.8%

Fastighetsavgift:

8 049 kr

:

0 kr/år

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Kolskäret

Fogdö-Kolskär ligger ca fyra kilometer norr om Grisslehamn och är en mindre ö över vilken bro leder vidare mot Fogdö och Singö. På ön har nuvarande ägare styckat denna tomt och erhållit förhandsbesked för byggnation av bostadshus på fastigheten. Vid vattnet på kort avstånd från tomtgränsen har man en fin utsikt mot nordväst och solnedgångarna under sommaren och runt knuten väntar Ålands öppna hav.

Här finns ett utmärkt tillfälle att skapa ett sjönära boende för permanent- eller fritidsbruk. Tomten är på 2 370 m² och är styckad med iakttagande av Strandskyddslagen dvs att det är ca 100 meter ner till stranden. Med båten kommer man snabbt ner till Grisslehamn eller ut på Ålands hav. Öregrund ligger mot nordväst och är en levande sommarstad med ett stort utbud av aktiviteter. Till Grisslehamn kan man även ta cykeln för en middag på någon av restaurangerna eller för att köpa fisk om man inte vill fiska själv. Där finns även affärer, hotell med spa och flera turer dagligen till Åland med Eckerölinjen.

Från sommaridyllen Grisslehamn har ni nära till Kolskäret. När ni svänger in på Kolskäret känner ni hur lugnet infinner sig.

Är man sugen på en utflykt kan man ta Ålandsfärjan eller unna sig ett spa på topprenoverade hotell Havsbaden i Grisslehamn som även har matservering och bar med uteplatser och utsikt över hamnen. I Grisslehamn hittar man även fina tennisbanor nedanför Hotell havsbaden. Här anordnar man tennisskola och tennisturnering sommartid. En glass i hamnen eller ett besök på Albert Engströms gård i Grisslehamn och efter det en god fiskgryta hos Lotta i hamnen. Lotta i hamnen är populärt och öppet under sommarhalvåret.

Välkommen att åka förbi och titta på fastigheten på egen hand!

 

 

Kartdata ©2019 Google Användarvillkor

Kolskäret 8 - Grisslehamn
Stockgolm