Flytta in direkt och skapa ditt eget drömhem

Längs med kusten strax utanför centrala Åkersberga finns nu chansen att förädla en enplansvilla som varit i samma familjs ägo sedan början av -60 talet. Stora utvecklingsmöjligheter med hel källare möjlig att inreda. Belägen på plan solig tomt angränsande mot samfällighetens grönområde. Promenadavstånd till bad i både Valsjön och i Trälhavet där även båtplats kan hyras. Mycket nära förskolor och till buss. Säker cykelväg till skolor och litet centrum.

1-plans villa med hel källare
Stor uppfart
Alla bilder

Brevik - Österåker

Pris/bud
3 000 000 kr
Om fastigheten

I sjönära lantliga Brevik och Gröndal strax norr om centrala Åkersberga längs med kusten ges här tillfälle att förvärva och förädla en fastighet som funnits i familjens ägo sedan slutet av -60 talet. Långt in i området med mestadels permanentboende men fortsatt även några sommarboenden ligger detta enplanshus på den stora plana trädgårdstomten. Uppfart så stor som du önskar och behöver samt ytterligare en parkering i bortre delen av fastigheten. 

Entré via altanen där du med fördel njuter morgonsolen till frukostkoppen. Rymlig hall, ingång till storstugan med stora fönster mot altanen under tak och med utsikt över trädgården. I storstugan finns braskamin som av familjen inte låtits sota under de sista åren varför detta är nödvändigt innan den tas i bruk. God plats för stort matbord och soffavdelning i storstugan. Praktiskt kök med liten matplats. Två stora sovrum idag där ett av rummen går att avdela till två mindre. Badrum med badkar, handfat och wc. Det finns ett förråd i huset som planerats som tvättstuga och lätt kan återställas till detta. 

På fastigheten finns även gäststuga med två platsbyggda sängar i våningssäng och kök med indraget sommarvatten. Även gäststugan har veranda under tak. Äldre förrådsbyggnad.  Hel källare med högt i tak, idag helt oinredd. Här är endast egen fantasi som sätter stopp för vilka möjlighet som finns. 

Egen borrad brunn och 3-kammarbrunn med infiltrationsbädd anlagt omkring -87. Under de senaste åren har fastigheten endast nyttjats till dagsutflykter för familjen. Braskaminen behöver sotas och brandskyddskontroll bör utföras innan den tas i bruk igen. 

I slutet av Gröndalskullen finns promenadstig vilket gör att även de minsta benen orkar gå till närmsta förskola och till bussen. Denna stig leder även till bad i Valsjön eller till bad i Trälhavet. Vid Trälhavet kan möjlighet finnas att hyra båtplats. Säkert cykelavstånd på cykelbana till flertal skolor och mot Margretelund. Frida Orre
Fastighetsmäklare Frida Orre 070-571 03 99

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Gröndalskullen 5 - Åkersberga
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00