Fin stilren villa på centrala Dalarö

Gedigen skärgårdsvilla i grosshandlarstil byggd 2004, 198 m², 7 rum och kök med ljus och rymd. Vackert planerad trädgårdstomt med medelhavskänsla. Milsvid utsikt över Dalarös omgivningar och viss sjöutsikt. Centralt och barnvänligt läge i hjärtat av Dalarö med bykärnan, skola, affärer, restauranger, båthamn och sandstränder inpå knuten.

Alla bilder

Dalarö Centralt - Haninge

Pris/bud
7 950 000 kr
Området

Centrala Dalarö
Här bor man idylliskt i en genuin skärgårdsmiljö med pendlingsavstånd till city. Bara ett stenkast från sandstränder, småbåtshamn, tennisbanor och motionsspår

Dalarö - hjärtat i södra skärgården. Ett litet samhälle med traditionell skärgårdsmiljö där 1700-talstorp står sida vid sida med gamla grosshandlarvillor och nyare bebyggelse i utkanterna. Fullt utbyggd service beträffande skola F-9 och barnomsorg. Fastigheten är idylliskt beläget i centrala delen av samhället intill skola, bank, bageri, lanthandel, affärer och restauranger. Strax ovanför småbåtshamn och Schweizerbadets fina långgrunda sandstränder.

Ca 5 km till Smådalarö Gårds golfbana och restaurang.
W-båtstrafik t/fr Stockholm och ut till öarna i ytterskärgården, bl.a Ornö, Kymmendö, Utö m.fl.

Avstånd Stockholm - Dalarö 42 km. Pendeltåg från Sthlm-central till Handenterminalen och buss 839 till Dalarö, restid ca 1 tim. Direktbussar t.o.r Dalarö-Globen ca 40 min under högtrafik.

Planlösning

Gedigen skärgårdsvilla i grosshandlarstil byggd 2004, 198 m², 7 rum och kök med ljus och rymd. Fastigheten är belägen på en höjd vilket ger en härlig utsikt och ett fritt läge över omgivningarna samt sol från morgon till kväll. Från den översta våningen har man milsvid utsikt över Dalarös omgivningar och viss sjöutsikt i två väderstreck. Ett härligt skärgårdsboende!

Ett nybyggt, stilrent och välplanerat boende i äldre grosshandlarstil med ett gediget helhetsintryck. Öppen planlösning, stora fönsterpartier och burspråk ger trivsel, ljus och rymd. Båda planen har extra takhöjd.

Entréplan:
Entré från farstukvist till välkomnande hall som öppnar upp mot vardagsrummet med burspråk och utgång till härlig altan med uteplatser i flera väderstreck. Entréplanet har modern och bra planlösning där kök, matsal och vardagsrum flyter ihop till härligt ljusa sällskapsrum i en öppen planlösning. Kök med full maskinell utrustning och frukostplats. Ett sovrum/arbetsrum med intilliggande duschrum/toalett. Från hallen nås tvättstugan med tvättmaskin, torkskåp, värmepump och groventré.

Övre plan:
Ljust fint allrum med burspråksdel och en balkong med härlig utsikt över Dalarös hustak, trädtoppar och sjöglitter. Fyra bra sovrum och ett stort helkaklat badrum med hörnbadkar, duschplats, dubbla tvättställ och wc.

Förråds-/redskapsbod.

Tomt

Vacker, välplanerad och lättskött trädgårdstomt med gräsyta, berghällar, stensättningar, planteringar, odlingsdel och en naturtomtsdel. Allt mycket smakfullt planlagt. Högt, soligt och lugnt beläget vid återvändsgränd/vändplan. Huvuddelen av den lättskötta tomten ligger i soligt söderläge. 

 

Eva Peterson
Fastighetsmäklare Eva Peterson 073-500 00 52

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Berghamnsvägen 47 - Dalarö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00