Fantastiskt fint bostadsrättsparhus i skuldfri förening nära havet.

Alla bilder

Svinninge - Österåker

Pris/bud
5 750 000 kr
Objektbeskrivning

Varmt välkomna till ett smakfullt och trivsamt bostadsrättsradhus om 124 kvm samt 40 kvm biyta. Huset har genomgående hög standard och är fördelat på två plan med tre sovrum, två badrum, tvättstuga, och kök samt vardagsrum. Allt är väl genomtänkt med smakfulla och bra materialval samt en stilfull touch.

Välkomnade hall som ger gott om plats för avhängning. Direkt till vänster om hallen finns tvättrum med tillhörande groventré. Här finns både tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum och kök i en öppen planlösning. Stora fönsterpartier som bidrar till ett stort ljusinsläpp och direktaccess till uteplatsen och trädgården. Stilrent och fullutrustat kök med gråa släta luckor. Maskinell utrustning såsom integrerad kyl & frys, diskmaskin, köksfläkt, induktionshäll, varmluftsugn och mikro. Helkaklat badrum utrustat med duschhörna med vikväggar, golvvärme, spegel med belysning, wc samt handfat med kommod. Ett fönster ger fint ljusinsläpp. Trädgården är belägen i ett soligt läge från morgon till kväll, här finns gräsmatta och stort trädäck.

På övervåningen möts man av möblerbart och trevligt allrum. Här finns tre bra disponerade sovrum där det största sovrummet har en skjutdörrsgarderob. Helkaklat badrum utrustat med duschhörna med vikväggar, golvvärme, badkar, spegelskåp med förvaring och belysning, wc samt två handfat med kommod. Ett fönster ger gott om ljus. Vidare finns ett rejält isolerat vindsutrymme med fönster och generös takhöjd. Vinden om 40 kvm biyta nås via en vindstrappa. Gott om möjlighet till extra förvaring. Tillhörande bostaden finns 2 parkeringsplatser samt ett rymligt förråd.

Läge

Med närhet till havet och endast 25 min från Stockholm city, ligger snabbväxande och natursköna Svinninge - ett mycket populärt villaområde. I Hästängsudd finns sandstränder och badplats med brygga, badflotte och grillplats. Här finns även motionsslinga och strövområden i vacker skärgårdsmiljö. I området finns dessutom bryggplatser, idrotts- och lekplats, samt ett djur- och växtrikt naturreservat. 

Kommunikationer

Bussförbindelse finns mot Kulla Vägskäl och Åkersberga. Vid Kulla Vägskäl finns infartsparkering och busshållplats med bra förbindelser mot Stockholm och Danderyd, även nattbuss.Vid Rydbo, Åkers runö eller Täljö kan man ta Roslagsbanan som går mot Östra station, Åkersberga och Österskär. Svinninge handel ligger längs Svinningevägen, här finns en närlivsbutik och pizzeria. För den som söker större utbud finns Arninge eller Åkersberga inom bekvämt bilavstånd, båda centrumen erbjuder ett brett utbud av butiker och service. Barnomsorg finns i området och i Rydbo, kommunen har även planer för både för- och grundskolor i Svinningeområdet.

Ulf Friberg
Fastighetsmäklare Ulf Friberg 073-259 59 01

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Skarpängsvägen 1 b - Österåker
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00