Fantastisk Sjöutsikt över Saxarfjärden

Magisk utsikt på härliga Timrarö finns denna pärla med fantastisk sjöutsikt över farleden mot Ljusterö. Högt läge med utsikt över vattnet samt lättskött tomt. Låga driftkostnader. Nära Ångbåtsbryggan som trafikeras av Vaxholmsbolaget året runt.

Barnvänligt
Plan nedre tomtdel
Alla bilder

Timrarön - Österåker

Pris/bud
4 495 000 kr
Beskrivning

Gedigen byggnad uppförd 2008 på stabil grund; plintar på berg. Altan i österläge mot havet som har en magnifik sjöutsikt. Huset är spartanskt inrett med funktionell användning. Vardagsrum med stort fönsterparti mot havet i öster. Kök med vedeldad spis, kyl och förvaringsutrymmen samt fönster åt två väderstreck. Sovrum med plats för en dubbelsäng samt fönster i väster. Trappa upp till övreplan som är i öppen planlösning. Tomten är lättskött med berg i öster samt har en plan del i västerläge som ar barnvänlig och inbjuder till lek t ex fotboll eller badmington.

Mindre byggnad som har en torrtoa samt  förrådsdel.

Snickarbod.

Vill du fortsätta utveckla fastigheten ger den generösa byggplanen på 100 + 40 kvm och därtill Attefallshus, goda möjligheter att skapa efter dina behov. Möjlighet finns att ansluta sig till kommunalt vatten och lokalt avloppsreningsverk samt el. På ön finns fiber från Österåkers stadsnät och dragningar på ön förbereds nu.

Idag saknar fastigheten V/A och elen kommer via solceller dvs inget el-abonnemang som kostar.

Full mobiltäckning (både 3G och 4G). För smidig matleverans finns www.mathem.se som levererar mat direkt till bryggan.

Timrarö

Dörr till dörr från Stockholms innerstad tar ca en timme om du har egen båt på fastlandet. T ex i Dyviks Marina med både, mack och butik eller Skeppsdal brygga. Dessutom trafikerar Waxholmsbolaget Stora Timrarö året runt. Att ta sig till Vaxholm för handling eller ett restaurangbesök tar dig mindre än 30 minuter. Fem minuter bort ligger Linanäs med båtmack, affär och restaurang, tio minuter söderut finns kända Grinda wärdshus. En levande förening finns, med en lång tradition bla med gemensamt midsommarfirande. Det finns flera mindre vägar och stigar för såväl en kvällspromenad som en löparrunda. Ett genomtänkt fritidsboende som fungerar hela året.

Peter Ribbing
Fastighetsmäklare Peter Ribbing 072-858 37 41

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Timrarövägen 24 - Åkersberga
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00