Saltsjöbaden - Nacka

5 500 000 kr
				Array
(
    [0] => 0
)
			

Engelskt radhus på Skyttevägen

Välkommen till ett ljust och bekvämt boende i ett BRF-radhus på Solsidan. Här har man närheten till det mesta; restauranger, gym, kommunikationer och bad.

Fastighetsmäklare Theo Dietz Theo Dietz
Skyttevägen 13 D - Saltsjöbaden
3 min
Med bilväg
155 m2
Visas efter överenskommelse

Ägandeform:

Bostadsrätt - Lägenhet

Land:

Sverige

Kommun:

Nacka

Stad:

Saltsjöbaden

Område:

Saltsjöbaden

Församling:

Saltsjöbaden

Postnummer:

133 36

Boarea:

155 Kvm

Rum:

6 rum och kök

Badrum:

2

Gästtoalett:

Ja

Lägenhetsnr:

32

Byggnadstyp:

2 1/2 plans radhus

Byggnadsår:

1991

Fönster:

2-glas

Balkong:

Balkong

Förråd:

Förråd i separat byggnad på innergården

Våning:

1+2+3

Hiss:

Nej

Uppvärmning:

IVT Värmepump med mekanisk återvinning

Avgift:

6 583 kr/mån

Ingår ej i avgiften:

Fiber 249 kr/mån

Andelstal, förening:

7.2900 %

Pantsatt:

Ja

Pantsättningsavgift:

455 kr

Överlåtelseavgift:

1 138 kr (Betalas av köpare)

Värme:

8 000 kr/år

El:

18 000 kr/år

Försäkring:

8 000 kr/år

Driftskostnader totalt:

34 000 kr/år

Förening:

BRF SOLSIDAN 12

Org.nr:

769611-7626

Parkering:

Typ:
Kostnad: 200 (Månadskostnad)

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Husen är byggda i tre plan vilket för tankarna till engelska town-house. Från hallen tar man trappan upp till mellanplanet. Här finns ett ljust och stort vardagsrum i vinkel med plats för både soffhörna och matplats. Balkongen i söderläge ligger också här och har utsikt mot innergården.

Mellan kök och vardagsrum finns en rymlig hall med plats för soffa eller arbetsdel samt badrum med dusch som renoverades år 2009. Köket har bra förvaring, plats för matbord och bra bänkytor. Vid köket finns även tvättstugan.

En trappa upp finns tre bra sovrum samt ett allrum. Ett rymligt badrum finns här också med badkar samt två handfat.

Till föreningen hör en trädgård med plats för utemöbler samt liten lekhörna för de mindre barnen med gungor och sandlåda. Här finns även en förrådsbod som tillhör. På bekvämt avstånd når man Saltsjöbanans station Solsidan med tåg in till Slussen. Tvättstuga finns även i föreningen. 

Badstranden vid Vårgärdssjön är populär med stor sandstrand och badbrygga, hit cyklar man på ett par minuter. Sedan finns Tattby naturreservat runt knuten med berg, sjöar, skog, hav och skidbacken bara runt hörnet.

Vid området kring Grand Hotel finns tennisbanor, båthamnar och Stockholms enda bevarade kallbadhus. Här njuter man av vackra omgivningar och restauranger.

Skyttevägen 13 D - Saltsjöbaden
Stockgolm