En oas i Mora

Ett komplett sommar- eller permanentboende på klassisk roslagsmark med spa-bad och närhet till både bad och Norrtäljes utbud av butiker och restauranger. Eget vatten och avlopp och bilväg hela vägen fram.

Stor härlig tomt
Alla bilder

Mora - Norrtälje

Pris/bud
3 350 000 kr

Välkommen till Mora och skapa ditt eget drömboende – permanent eller fritidshus. Stor barnvänlig tomt om ca 2600 m² med huvudbyggnad i permanentstandard, garage och gästhus med spabad. Fastigheten ligger på bekvämt avstånd till både Stockholm, Åkersberga och Norrtälje som nås med bil på 55, 30 respektive 15 minuter. Buss till både Norrtälje och Åkersberga finns på ett bekvämt promenadavstånd ca 100 m från fastigheten.

Tomten består av en fint sluttande gräsmatta med gott om utrymme för fotbollsspel eller varför inte ett parti kubb innan grillen tänds. En levande trädgård med vackra träd och buskar och oändliga möjligheter för den odlingsintresserade. Gästhuset är diskret placerat längs tomtens norra gräns och har ett stort trädäck framför med ett härligt spabad. Här sitter du insynsskyddat och bara njuter.

Huset rymmer ca 95 m² i två plan. Entréplan bjuder på en rymlig hall, tre sovrum och ett mysigt vardagsrum med braskamin som är öppet in till matplats och kök med all önskvärd maskinell utrustning. En trappa leder ner till källarplan som består av ett stort allrum, som passar perfekt för tonåringarna eller gäster. Ett härligt badrum finns här nere med badkar, dusch, wc och handfat. Bakom badrummet finns en stor tvättstuga.

Fastigheten har egen borrad brunn, Bdt-avlopp med sluten tank och besiktning är gjord (se bifogat protokoll).

En kort cykeltur bort finns Morabadet. En stor välorganiserad badplats med sandstrand, bryggor, omklädningsrum, grillplats och badflotte. Här njuter du av kvällssolen när barnen tar kvällsdoppet.

Strax nordväst om fastigheten ligger Ica Bergshamra som även är ombud för Postnord, Dhl och Systembolaget, en vårdcentral, en pizzeria samt en mycket välsorterad bygghandel. Vidare finns även bensinmack samt tre båtverkstäder för service och reparation i området. Fantastiska Wira Bruk ligger ca 10 minuter bort med bil om man vill göra en utflykt. Vettershaga ligger strax intill och här startar många sin resa med båt ut till öar som Vättersö, Aspö eller kanske Siarö. Bortom detta hägrar hela den vackra skärgården med en uppsjö av platser att besöka och upptäcka.

Välkommen på visning!

Irina Bruzelius
Fastighetsmäklare Irina Bruzelius 070-551 72 88

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Mora byväg 19 - Bergshamra
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00