En lugn oas

Charmigt sommarboende om ca 45 m² på rofyllda Vättersö. Soldränkt lättskött naturtomt om 2 882 m². Generös detaljplan ger möjlighet att bygga vidare om så önskas. Båtplats på gemensam brygga. Ett boende för den som önskar ett rofyllt liv.

Ångbåtsbrygga ett par minuter från fastigheten
Alla bilder

Vättersö - Österåker

Pris/bud
1 595 000 kr

Vättersö denna härliga skärgårdsö och detta charmiga sommarboende. Här råder lugnet med fågelkvitter och sol.

På några minuters gångavstånd från ångbåtsbryggan så når du detta paradis, här njuter du och tar livet med ro. Den charmiga stugan på ca 45 m² med vedspis, nyrenoverat tak och vardagsrum är hemtrevligt och enkelt inrett. Kök, sällskaps del som också går att sova i. Ett badrum med förbränningstoalett, dusch och tvättställ. Förberett för tvättmaskin. Runt delar av huset ett altandäck. Här finns det du behöver för sommaren och ett fridfullt boende .Fiber finns indraget så det går alldeles utmärkt att sitta här och jobba. På den plana natursköna tomten om 2 882 m² så finns stora möjligheter att bygga vidare sin skärgårdsdröm om så önskas. Området är detaljplanerat och medger 150+40+Attefallsplan. (Se PDF). Grannen på Vättersö 1:201 håller i dagsläget på att bygga ett nytt hus om ca 75 m². 

Båtplats med y-bom i skyddade fina Gårdsviken medföljer huset. Fint barnvänligt bad finns i Ryssviken och kvälls doppet tas gärna i solen vid Elefantberget.

Vättersö är en levande ö med många aktiviteter, fotboll, segling, Friskis & Svettis, musikkvällar med allsång, ö vandringar mm. I vattnen runt om ön finns många populära platser för nätfiske strömmingspilkning och de boende på ön har gemensamt fiskevatten. Stigarna på ön är bra och det är enkelt att ta sig runt. Har du mycket packning kör du enkelt upp packningen med egen trädgårdstraktor med vagn. En knapp timme från Stockholm med bil till Vettershaga och härifrån tar det ca 15 min över fjärden innan man når Vättersö. Efter en kvarts vidare färd når man fjärdar som Svartlöga och Gälnan. På andra sidan Gälnan finns skärgårdskrogar på Finnhamn, Ingmarsö och Svartsö. På Ljusterös norra del ligger Klintsundet med bensinmack och sommarkiosk. En levande och attraktiv del av skärgården.

 Till Vättersö (Södra bryggan) kommer man också bekvämt med Waxholms båt. Ön trafikeras med reguljär båtförbindelse från Strömkajen i Stockholm. Det tar mindre än 5 min att promenera upp till fastigheterna från Södra Bryggan.

Här erbjuds ett charmigt sommarboende med mycket bra möjlighet att bygga vidare om så önskas.

 Välkomna på visning!

 

Peter Svensson
Fastighetsmäklare Peter Svensson 070-753 08 99

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Vättersö 9 - Ljusterö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00