En egen oas på Singö

Vid Skollholmen på norra Singö, längs med en slingrande grusväg ligger denna natursköna fastighet. Stor grönskande tomt där man direkt från tomten kan plocka både lingon och blåbär. På fastigheten finns huvudhuset som uppfördes år 1965 och det mesta i huset är välbevarat från byggåret. Stället fungerar utmärkt som ett fritids- eller permanentboende året om. Fiber finns indraget. På bara några minuters promenad når man vattnet och Singö har en lång rad olika smultronställen att besöka. Med bil ligger butiken på Singö 5 minuter och god kommunikation med buss från Norrtälje.

Alla bilder

Skollholmen - Singö - Norrtälje

Pris/bud
1 850 000 kr
En plats på Singö året om

Stor grönskande tomt med både fina gräsytor och skogstomt. Här kan man plocka både lingon och blåbär direkt från tomten. Även berg i dagen. På högsta punkten finns flaggstången, som sig bör på en skärgårdsfastighet.

Husets entré nås via en stor altan i österläge på husets framsida. Inre hall med plats för avhängning av kläder och skor. Från hallen nås duschrummet och separat toalett med wc och tvättställ. Vidare kommer man in i vardagsrummet, ljust rum med stora fönster. Här ryms soffgrupp och den stora öppna spisen pryder sin plats. Via dubbeldörrar nås den stenbelagda uteplatsen under tak på husets baksida. Fint syd/ västläge. Praktiskt arbetskök med gott om utrymme i skåp och lådor. Utrustat med spis, spisfläkt och diskho i rostfritt. Arbetsyta på klassisk Perstorpskiva. Intill finns plats för matgrupp. Härifrån nås sovrummet som rymmer en dubbelsäng och förvaring i platsbyggda garderober.

Förutom huvudhuset finns på tomten ett uthus som rymmer en stor snickarbod med bra förvaringsutrymme. Här finns också ett gästrum med våningssäng samt vedförråd. Ett gammal dass som fungerar som förvaringsbod finns också på tomten.

Skollholmen på Singö

På Singö och i Singös arkipelag finns mycket kvar av det gamla livet i form av levande småjordbruk, sjöbodvikar, kyrkan som är uppförd år 1753 är en populär dop- och vigselkyrka och lotsstationen med idag moderna lotsbåtar. Endast 10 minuter med bil ligger populära badet i Backy där olika aktiviteter anordnas om somrarna. Tempo Singö ligger 5 minuter bort med bil med ombud för Systembolag och Apotek. Strax innan Singö ligger fiske- och semesterorten Grisslehamn med affär, gästhamn, bensinmack, rökeri, spahotellet Hotell Havsbaden och en omtyckt seglarskola. Även Eckerö-linjen som går över till Åland. Till Norrtälje tar du dig på drygt en timme där allt serviceutbud du önskar finns och den gemytliga och populära stadskärnan.

Linnéa Lund
Fastighetsmäklare Linnéa Lund 076-831 02 63
Skollholmsvägen 75 - Grisslehamn
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00