Drömmer du om att bygga ditt eget hus?

Västra Älvsala bjuder på ett fantastiskt läge med närhet till en mängd idylliska smultronställen. Även närheten till Stockholm, 30 minuter med bil, har bidragit till områdets popularitet.

Alla bilder

Älvsala - Värmdö

Pris/bud
3 150 000 kr
Beskrivning

Trevligt fritidshus med stor tomt om 2 415 kvm i sydväst. Belägen i populära Älvsala! Huvudbyggnad med sovrum och kök. Det finns även en gäststuga samt en förrådsbyggnad.

Västra Älvsala bjuder på ett härligt läge med närhet till en mängd idylliska smultronställen. Även närheten till Stockholm, 30 minuter med bil, har bidragit till områdets popularitet. Från huset har man bekvämt promenadavstånd till natursköna skärgårdsmiljöer, mysiga badvikar, pittoreska småbåtshamnar samt sandstrand med badbryggor och hopptorn. På den vackert belägna strandallmänningen finns även bastu som finns att tillgå för medlemmar i Västra Älvsala Tomtägareförening. Tomtägare äger rätt till båtplats i mån av plats. Bullandö marina erbjuder en stor och vackert belägen småbåtshamn samt en populär restaurang.

I Västra Älvsala pågår nu arbetet med en ny detaljplan som kommer att medge större byggrätter så inga hinder att planera till- eller nybyggnad. Kommunalt vatten och avlopp kommer att byggas ut.

Läs mer på tomtägareföreningens websida www.vatf.se. Ett av Värmdös finaste badplatser med hopptorn , gräsytor och bastu finns på kort promenadavstånd. 

 


Kommunikation

Från huset är det cirka 500 meter till närmaste busshållplats. Härifrån avgår buss 440. Till och från Slussen tar det cirka 50 minuter med buss och 30 minuter med bil. 

Ulf Friberg
Fastighetsmäklare Ulf Friberg 073-259 59 01

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Gamla Skolvägen 15 - Värmdö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00