Nacka - Saltsjö-Boo | Sjönära Fastigheter
Planritning (ej skalenlig)

Planritning (ej skalenlig)

Planritning (ej skalenlig)

Planritning (ej skalenlig)

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Terrängkarta

Terrängkarta

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Nacka – Saltsjö-Boo

14 500 000 kr

Nacka – Saltsjö-Boo

Arkitektritad representativ villa med utmärkt läge.
Ansvarig mäklare Johan Vogel Johan Vogel
070-753 48 11
Mäklare Timo Lönnqvist
070-755 14 08
Krönvägen 14 - Saltsjö-Boo
1 min
Med bilväg
207 m2 + 72 m2
2786 m2
Visas efter överenskommelse

Kommun

Nacka

Byggnadstyp

2-plan

Byggår

2010

Antal rum

6, varav 4 sovrum

Grund

Platta på mark/Murar

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä/betong

Fasad

Liggande träpanel

Takbeklädnad

Falsad plåt

Fönster

3-glasfönster med aluminium utsida

Ventilation

Mekanisk frånluft

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uppvärmning

Bergvärme, vattenburen golvvärme

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

6 142 000 kr (fastställt avs år 2015)

Elkostnad

36 000 kr/år

Kostnad för vatten och avlopp

8 261 kr/år

Sotningsavgift

134 kr/år

Försäkringskostnader

7 258 kr/år

Total driftkostnad

51 653 kr/år

Kostnadskommentar

Uppvärmningskostnad ingår i angiven kostnad för hushållsström, i angiven kostnad för vatten/avlopp ingår även sophämtning.

Pantbrev

Totalt 15 stycken med totalsumma: 6 890 000 kr

Servitut

Avtalsservitut Brygga Mm, Avtalsservitut Väg, Avtalsservitut Villa Mm, Avtalsservitut Villa Mm, Avkomsträtt

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar

Avtalsservitut Brygga Mm; Avtalsservitut Villa Mm(2 st); Avtalsservitut Väg Officialservitut Utrymme Väg

Planbestämmelser

Detaljplan (1998-03-12) , Fastighetsplan (1998-03-12) , Ändring av detaljplan (2005-09-20)

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Längst in på Krönvägen med intilliggande naturreservat ligger fastigheten i ett högt läge med vacker utsikt över Insjön. Huset är byggt 2010 med genomgående hög kvalitet och innovativa lösningar. Huset är besiktigat utan anmärkning.

Från huset leder en stig ner till Insjön där en mindre brygga finns. Snett nedanför fastigheten finns även en fin badplats med både sandstrand och klippor samt en båtbrygga med båtplatser.

Tomten omgärdas till stora delar av stenläggningar som skapar fina nivåer och avgränsningar mellan altaner, trappor, gräsmattor och bilplatser. Altanen mot sjön har ett insynsskyddat läge och uppgår till ca 250 m² i olika etage, här finns plats för både stora mottagningar, solbad och lekar. Idag finns här ett stort spabad för 8 personer och vill man anlägga en pool så finns det gott om plats.

Huset består av två plan i souterräng om vardera ca 104 m², ytorna är väl utnyttjade och disponerade. På det övre planet finns öppen takhöjd i med stora fönster mot sjösidan. Åt detta håll finns även en längsgående balkong med en större yta utanför matplatsen för att även på vardagar enkelt kunna njuta av frukost, lunch eller middag under bar himmel. Vardagsrummet är öppet mot matplatsen och köket. Här kan matlagning bli en del av samvaron med familj och gäster.

Behaglig golvvärme finns i hela huset och en braskamin med en fin fondvägg i skiffer bakom ger en extra känsla av hemtrevlighet under de kalla årstiderna. Fina klinkergolv, påkostat kök med skafferi, punktstyrd belysning och takfönster är några av detaljerna som gör helheten. På det övre planet finns även det största sovrummet med walk-in closet och ett badrum med dusch.

Det nedre planet omfattar tre sovrum och ett större allrum med öppningsbara glaspartier som leder ut till den stora altanen. Ett av sovrummen är större och inrymmer en hel garderobsvägg. Ett större badrum med både badkar, bastu och duschgrotta för två finns också på detta plan liksom tvättstuga med groventré. Intill detta ligger husets teknikrum med bergvärmeanläggning och extra förvaring.

På fastigheten finns dessutom ett garage med plats för två bilar. Det finns även gott om plats för bilar ute, 6 asfalterade platser finns utmed vägen och fler på nerfarten bakom garaget.

Insjön intill fastigheten bjuder på bad och fiske under sommartid och på vintern är det populärt med långfärdsskridskor och längdskidor. Med trampbåten som ligger förtöjd nedanför fastigheten tar det ca 10 minuter till restaurang Långa Raden i Velamsund, till fots kan man även gå via skogen från huset. Golfklubb och ridklubb finns i närheten och handlar gör man antingen i Sickla köpkvarter, Nacka forum eller Gustavsberg. I området finns flertalet skolor och med bussarna 422 och 445 kommer man till Slussen på ca 30 minuter. Med bil tar resan ca 15 minuter.

Krönvägen 14 - Saltsjö-Boo
Stockgolm

Följ vårt arbete på Instagram