Vaxholm - Resarö | Sjönära
Söderläge

Söderläge

Villa med båtplats, sjöutsikt och pool

Villa med båtplats, sjöutsikt och pool

Plan lekvänlig gräsmatta

Plan lekvänlig gräsmatta

Påkostad pool med generöst trädäck

Påkostad pool med generöst trädäck

Lillängsvägen 11 ligger närmast vattnet

Lillängsvägen 11 ligger närmast vattnet

Uteplats med sjöutsikt i rakt söderläge

Uteplats med sjöutsikt i rakt söderläge

Ljust och rymligt matrum

Ljust och rymligt matrum

Ljus och rymd

Ljus och rymd

Stilrent kök

Stilrent kök

Bra bänkutrymme i köket

Bra bänkutrymme i köket

Öppen spis i vardagsrummet

Öppen spis i vardagsrummet

Stort fönster även på gavelsidan av vardagsrummet

Stort fönster även på gavelsidan av vardagsrummet

Duschrum på nedre plan

Duschrum på nedre plan

Sovrum 1 är på nedre plan

Sovrum 1 är på nedre plan

Ljus öppen hall

Ljus öppen hall

Allrum på övre plan

Allrum på övre plan

Balkong med sjöutsikt och soligt läge

Balkong med sjöutsikt och soligt läge

Sovrum 4

Sovrum 4

Sovrum 3

Sovrum 3

Rymligt badrum

Rymligt badrum

Sovrum två med öppningsbart fönster

Sovrum två med öppningsbart fönster

Egen in och utgång till tvättstugan

Egen in och utgång till tvättstugan

Perfekt läge i skärgården

Perfekt läge i skärgården

Tomten är planerad för att vara lättskött och lekvänlig

Tomten är planerad för att vara lättskött och lekvänlig

Gemensam bastu vid vattnet

Gemensam bastu vid vattnet

Nära bad

Nära bad

Utsikt från bastun

Utsikt från bastun

Bra praktiska Y-bommar vid bryggan

Bra praktiska Y-bommar vid bryggan

Vatten och vatten

Vatten och vatten

Det är kul att på sjönära

Det är kul att på sjönära

Fiske vid bryggan

Fiske vid bryggan

Vaxholm – Resarö

9 900 000 kr

Vaxholm – Resarö

Välkommen till ett sjönära livsstilsboende på Resarö. Ett fantastiskt hus på Lilläng, centralt på Resarö. Här bor man mitt i skärgården och samtidigt nära Stockholm och Vaxholm. Fastigheten har områdets bästa läge närmast vattnet. Modernt stilrent hus med bra planlösning. Pool 4x8 meter och stort trädäck runt omkring. Vill man bada i havet är det ca 100 meter ner till brygga med badstege. Där finns även båtplats för den egna båten samt en gemensam bastu. Nära till affär, buss, skola och förskola.

Mäklare Birgitta Eklund Birgitta Eklund
070-571 85 12
Lillängsvägen 11 - Resarö
1 min
Med bilväg
165 m2
998 m2

Kommun

Vaxholm

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggår

2006

Antal rum

6, varav 4 sovrum

Grund

Platta på mark

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Fasad

Stående träpanel

Takbeklädnad

Taktegel

Fönster

3-glasfönster

Ventilation

Frånluftsvärmepump

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme samt radiatorer

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

5 318 000 kr (fastställt avs år 2015)

Uppvärmingskostnad

18 000 kr/år

Kostnad för vatten och avlopp

7 000 kr/år

Kostnad för vägsamfällighet

1 500 kr/år

Renhållningsavgift

2 600 kr/år

Försäkringskostnader

7 000 kr/år

Total driftkostnad

36 100 kr/år

Kostnadskommentar

Ägarna har elbil som laddas vid huset. De angivna uppvärmningskostnaderna är beaserade på likvärdiga hus i området

Pantbrev

Totalt 6 stycken med totalsumma: 6 500 000 kr

Servitut

Avtalsservitut Fiske, Villa och Kraftledning.

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar

Vaxholm Ytterby GA:13, Vaxholm Ytterby GA:2, Vaxholm Ytterby S:13rnrnAvtalsservitut Fiske Mm(2 st); Avtalsservitut Kraftledning; Avtalsservitut Villa(4 st)

Planbestämmelser

Detaljplan (2004-02-26)

Internetanslutning

Fast lina.

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Atmosfären i området är fridfull och miljön har lantlig skärgårdskaraktär.
Första intrycket när man kommer med bil är välkomnande, med en bred infart och stenlagda gångar. Miljön är lekvänlig med plan gräsmatta och stor uteplats för umgänge. Solen lyser upp uteplatserna från morgon till kväll.

Inredningen präglas av ljus och rymd som uppfyller alla förväntningar av ett modernt boende med stora fönster för bästa sjöutsikt och maximalt ljusflöde. Det sjönära läget känns i hela huset och inredningen är mycket smakfull.
Umgängesytorna är mycket väl tilltagna och den öppna lösningen mellan kök, matplats och vardagsrum är som gjord för stora sällskap och gör hela huset ljust och luftigt.
Entrén är välkomnande och hallen är ljus och har bra förvaringsutrymmen. Högt i tak och öppet upp till övre plan vilket ger en ljus känsla i hela nedervåningen. Ett av de fyra sovrummen finns på entréplanet. Här liksom på övervåningen är det helt insynsskyddat läge.
Vardagsrummet är rymligt och har öppen planlösning mot både kök, veranda med matplats och hall. Glaspartiet mot sjösidan går nästan ända ner till golvet och knyter ihop inne och ute. Den öppna spisen är modern och stilren.
Köket är bra planerat och många kan hjälpas åt med matlagningen och samtidigt umgås. Snygga vita skåpluckor och praktiska köksbänkar. Till utrustningen hör stor kyl och frys, spis, köksfläkt, ugn och micro.

I den angränsade matplatsen flödar ljuset in, en perfekt middagsplats.
Från både kök och vardagsrum kommer man ut på den stora altanen och vidare ut i trädgården.
I anslutning till köket finns en tvättstuga med groventré. Tvättstugan är stor och rymlig med plats för både förvaring och klädvård. Tvättmaskin och torktumlare är från 2014. Här får också värmeväxlaren och städskåp plats.
Duschrummet är ljust inrett med kakel, klinkers, duschhörna, handfat, spegel med belysning och wc.
En trappa leder upp till övre plan där allrum och tre sovrum finns.
Stora fönster mot sjösidan gör allrummet ljust och luftigt och sjöutsikten blir en del av inredningen. På balkongen kan man sitta och njuta av sjöutsikt och den rofyllda omgivningen.
De tre sovrummen ligger alla med insynsskyddade lägen. Två av sovrummen har även takfönster.
Badrummet är inrett med stilrent kakel och här får både bubbelbadkar, duschhörna, handfat, spegel med belysning och wc plats. Dagsljuset kommer in via ett fönster.
Närmast huset finns ett stort trädäck med bra solläge och fin sjöutsikt. Poolen från 2007 är 4×8 meter. Ett perfekt ställe för sköna lata dagar.
Trädgården är planerad för att vara lättskött och tomten är plan och springvänlig. I tomtgräns finns en syrenhäck och mot garaget växer blommande klängväxter.
Garage med isolerad. Trefas är installerat i garaget.

På någon minut nås båtplatsen som hör till fastigheten. Det bästa med att ha båten så nära är att det är enkelt att ta sig ut på sjön även en vardagskväll. Dessutom har man båten under uppsikt. Vid bryggan finns ett bastuhus med två separata duschar och omklädningsrum och wc. De boende på Lillängsvägen delar på bryggan och bastun och marken vid stranden arrenderas av kommunen.
Marken mellan husen och bryggan är parkmark enligt detaljplanen. Det innebär att den inte kan bebyggas.

Gång och cykelväg till såväl skolan som fritids och förskola. Nära buss, affär och restaurang. Atmosfären i området är fridfull och närmiljön har lantlig skärgårdskaraktär. På andra sidan Resarövägen ligger Killingen, ett stort grönområde med vacker skog att vandra och jogga i. Efter en promenad kan man hoppa i och bada från klipporna som finns mot Killingens södra och västra sida. Det finns också en tennisbana vid Paviljongen. Vid Paviljongen anordnas årligen valborgs- och midsommarfirande.
Familjen med förkärlek för friluftsliv och aktiviteter har skogen runt knuten, i form av Killingens härliga naturområden med Bogesunds naturreservat på nära avstånd. Här finns vandringsleder och motionsspår för löpning, skidåkning, ridning och mountainbike.
Trygga cykelbanor finns in till Vaxholm där det finns många affärer, ett flertal restauranger, barer, caféer och en biograf. Vaxholm är en knutpunkt för Skärgårdsbåtar som tar er vidare ut i skärgården eller in till Stockholm.
Bra bussförbindelse finns till Vaxholm och till Stockholm via Danderyds sjukhus. Det är bara några minuters promenad från huset till närmsta busshållplats. Från Lilläng kan man också promenera till Engarn och nå ännu fler busslinjer.
Välkommen till ett stilrent hus med ett sjönära läge i en underbar omgivning!

Lillängsvägen 11 - Resarö
Stockgolm

Följ vårt arbete på Instagram