Norrtälje - Ilsholmen | Sjönära
Matplats

Matplats

Hall

Hall

Hall mot kök och vardagsrum

Hall mot kök och vardagsrum

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök och matplats

Kök och matplats

Matplats

Matplats

Skön värme

Skön värme

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Dusch och toalett

Dusch och toalett

Badrum och toalett

Badrum och toalett

Tvättstuga

Tvättstuga

Gästhus/lägenhet

Gästhus/lägenhet

Vardagsrum gästhus

Vardagsrum gästhus

Sovrum gästhus

Sovrum gästhus

Pentry gästhus

Pentry gästhus

Dussch och toalett gästhus

Dussch och toalett gästhus

Bastu

Bastu

Dubbelgarage

Dubbelgarage

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Norrtälje – Ilsholmen

5 800 000 kr

Norrtälje – Ilsholmen

Modernt och exklusivt hus vid vattnet. Vackra material. Stort gästhus och dubbelgarage.

Mäklare Mats Öhlin Mats Öhlin
070-877 27 00
Ilsholmsvägen 20 - Ilsholmen
0 min
Med bilväg
225 m2
1640 m2

Kommun

Norrtälje

Byggnadstyp

1-plan

Byggår

2009

Antal rum

4, varav 2 sovrum

Grund

Platta på mark

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Fasad

Stående träpanel

Takbeklädnad

Taktegel

Fönster

3-glasfönster

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten, enskilt avlopp.

Uppvärmning

Bergvärme

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

3 587 000 kr (fastställt avs år 2015)

Uppvärmingskostnad

24 000 kr/år

Sotningsavgift

840 kr/år

Renhållningsavgift

2 000 kr/år

Försäkringskostnader

8 625 kr/år

Total driftkostnad

35 465 kr/år

Pantbrev

Totalt 1 stycken med totalsumma: 2 600 000 kr

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar

Norrtälje Ilsholmen GA:2rnrnOfficialservitut Väg

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Välkommen till vackra Ilsholmen och detta moderna och bekväma hus med fin utsikt över Norrtäljeviken. Huset byggdes 2009 och är ett välutrustat hus med fina materialval och som är väl disponerat med stora sällskapsytor och två bra sovrum i andra änden. På tomten finns dessutom ett kombinerat dubbelgarage med en stor gästavdelning på övre plan med vardagsrum och två sovrum. Här finns pentry, dusch, toalett och bastu så gästerna har allt man kan önska. Här är samma fina standard som i stora huset.

Entrén till huset ligger mot vattnet och under tak. Innanför för de vackra dubbeldörrarna når man den rymliga hallen. Ljust och fräscht med klinkergolv. Modernt kök i öppen planlösning mot ett allrum med stor matplats och utsikt mot vattnet. Köket har vita släta luckor och en köksö med induktionshäll. Maskinell utrustning i rostfritt, ljusa väggar och ekgolv. Vacker öppen spis i vardagsrummet och utgång till de stora altanerna som ligger i tre väderstreck runt huset. Man väljer plats efter solens gång under dagen.

I andra änden av huset ligger de två sovrummen varav det ena ett stort ”master bedroom” med klädkammare och eget badrum intill. Det andra sovrummet något mindre men även detta med eget duschrum och toalett. I bägge våtrummen är materialvalen lika exklusiva som all annat i huset, helkakel och klinker. I den här delen av huset finns också en grovingång och huset tvättstuga.

Gästhuset är väl tilltaget på hela 65 kvm. Två bra sovrum och vardagsrum. I hörnet en mindre köksdel och utgång till altanen. Här finns också ett helkaklat duschrum och bastu intill. Genomgående ljusa tapeter och fina ekgolv. Ett fantastiskt gäst- eller generationsboende. Under gästhuset ligger ett dubbelgarage med förrådsdel och vedbod.

Fastigheten har enskilt vatten och avlopp och värms med en bergvärmeanläggning.

Välkomna till Ilsholmen och detta moderna och välutrustade hus.

Ilsholmsvägen 20 - Ilsholmen
Stockgolm

Följ vårt arbete på Instagram