Tyresö - Bergholm | Sjönära
Entreplan

Entreplan

Källarplan

Källarplan

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Tyresö – Bergholm

11 750 000 kr

Tyresö – Bergholm

Att bo högt har alltid lockat. Härlig 50 talsvilla om 132+68 kvm. Strålande utsikt, egen sandstrand, brygganläggning. Sjötomt om 2960 kvm.

Mäklare Peter Svensson Peter Svensson
070-753 08 99
Bergholmsvägen 22 - Bergholm
0 min
Med bilväg
132 m2 + 68 m2
2960 m2
Visning 3 / 6 söndag 14:30 - 15:30
Öppen visning - Välkommen!

Kommun

Tyresö

Byggnadstyp

1 ½ plan med källare

Byggår

1959

Antal rum

5, varav 3 sovrum

Grund

Souteräng med betonggolv

Bjälklag

Betong

Stomme

Betong

Fasad

Puts

Takbeklädnad

Betongpannor

Fönster

2-glas kopplade/isolerglaskasetter

Ventilation

Självdrag

Vatten och avlopp

Egen borrad brunn/ Granne har servitut, 3kammarbrunn med infiltration.

Uppvärmning

Bergvärme till vattenburen värme

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

4 875 000 kr (fastställt avs år 2015)

Pantbrev

Totalt 10 stycken med totalsumma: 3 000 000 kr

Servitut

Avtalsservitut Vattentäkt, Nyttjanderätt Väg, Avtalsservitut Ledning, Nyttjanderätt Parkeringsplats, Avtalsservitut Villa, Avtalsservitut Vattentäkt, Avtalsservitut Vattenledning Mm

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar

Tyresö Tyresö GA:1, Tyresö Tyresö GA:8rnrnAvtalsservitut Ledning; Avtalsservitut Vattenledning Mm; Avtalsservitut Vattentäkt(2 st); Avtalsservitut Villa; Officialnyttjanderätt Tele

Planbestämmelser

Byggnadsplan (1951-12-12) , Byggnadsplan (1984-08-30)

Internetanslutning

Fiber

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Att bo högt har alltid lockat, här har du den möjligheten i denna vackra villa från slutet av 50-talet. Med fantastisk utsikt över Uddbyviken och Storängsfladen. Nedanför finns ett sjudande båtliv och alltid något att titta på. Solen strålar från tidig morgon till sen kväll. En härlig känsla av frihet infinner sig här..

Längs vackra vägar kommer du ut till Bergholm, detta lilla paradis endast 40 min från slussen. Ett fridfullt område med närhet till hav och strövområden.
Huset från slutet av 50-talet med sitt höga läge. De 132+68 kvm på tre plan är väl utnyttjade och ger familjen alla möjligheter till ett trivsamt hem .

Tomten om 2 960 kvm är uppbyggt av olika terrass nivåer som faller alla i smaken. I området kring huset finns perenna växter, trädgård och en rejäl gårdsplan. Nere vid vattnet gräsmatta och en lång strandlinje med egen sandstrand samt en hamnanläggning. Här nere spenderas mycket tid, en egen oas alldeles vid vattnet. I den egna hamnanläggningen ligger båten tryggt och säkert förtöjd.

Entrén välkomnar oss in och det första som slår en är ljuset och rymden. Stora fönster mot söder och högt i tak. En öppen planlösning med sällskapspel och kök tillsammans. En öppen spis som sprider sin värme kyliga dagar. Köket har all den moderna utrustning du kan tänka för härliga middagar. En dörr ut till den stora altanen, sol, sol och åter sol. Från uppgång till nedgång.
Vidare på detta plan 2 sovrum med gott om förvaring. Naturligtvis också dusch och toalett.

En trappa upp finns ett stort rum som bara väntar på att få inredas, till master bedroom eller varför inte till tonårsbarnens egna kryp in. Ett rum fullt av möjligheter.

På källarplan finns en stor gillestuga med ett fönsterparti ut mot terrass och tomt. Kan bli ett bra sovrum. En öppen spis även här samt en liten vinkällare för vinprovning. Pannrum, dusch och bastu. Praktisk tvättstuga och toalett. På detta plan kommer man också ut till det stora dubbelgaraget med gott om plats för både bil och båt.

Hela huset känns välkomnande med sitt höga härliga läge.

Närhet till grönområden och nära dagsutflykter till vår härliga skärgård gör detta till en oas ute på Bergholm.

Välkomna på visning.

Bergholmsvägen 22 - Bergholm
Stockgolm

Följ vårt arbete på Instagram