Södertälje - Ytterjärna - Ulvsundet | Sjönära
Stort hus med magisk utsikt

Stort hus med magisk utsikt

Brygga precis nedanför huset

Brygga precis nedanför huset

Välkommen in

Välkommen in

vardagsrum

vardagsrum

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum

Stor och härlig balkong i bästa solläge

Stor och härlig balkong i bästa solläge

Utsikten från balkongen

Utsikten från balkongen

Sovrum en trappa upp

Sovrum en trappa upp

Duschrum i anslutning till sovrummet

Duschrum i anslutning till sovrummet

Jacuzzi med utsikt

Jacuzzi med utsikt

Relaxavdelning

Relaxavdelning

Tvättmaskin på nedre plan

Tvättmaskin på nedre plan

Välkommen till den andra delen av huset

Välkommen till den andra delen av huset

Kök

Kök

Matplats

Matplats

Vardagsrum

Vardagsrum

Balkong nummer två

Balkong nummer två

Vidare till det nedre planet

Vidare till det nedre planet

Badrum med badkar och dusch

Badrum med badkar och dusch

Tvättdel

Tvättdel

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Ritning

Ritning

Ritning

Ritning

Ritning

Ritning

Södertälje – Ytterjärna – Ulvsundet

9 950 000 kr

Södertälje – Ytterjärna – Ulvsundet

Stort sjöställe med utsikt över vacker fjärd. Nybyggt och påkostat med vackra material.

Ansvarig mäklare Mats Öhlin Mats Öhlin
070-877 27 00
Mäklarassistent Irina Bruzelius
070-551 72 88
Nibble 52 - Ytterjärna - Ulvsundet
0 min
Med bilväg
370 m2
2195 m2

Kommun

Södertälje

Byggnadstyp

1-plan med källare/soutterängplan

Byggår

2014

Antal rum

9, varav 5 sovrum

Grund

Murad

Bjälklag

Trä och betong

Stomme

Trä

Fasad

Stående träpanel

Takbeklädnad

Takpapp

Fönster

Isolerglasfönster

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft

Vatten och avlopp

Enskilt vatten, enskilt avlopp, minireningsverk.

Uppvärmning

Bergvärme

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

3 903 000 kr (fastställt avs år 2016)

Uppvärmingskostnad

15 000 kr/år

Kostnad för vatten och avlopp

10 000 kr/år

Vägavg/snö

2 500 kr/år

Renhållningsavgift

2 500 kr/år

Försäkringskostnader

16 000 kr/år

Total driftkostnad

46 000 kr/år

Pantbrev

Totalt 5 stycken med totalsumma: 7 400 000 kr

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar

Södertälje Ytterjärna-Nibble GA:1, Södertälje Ytterjärna-Nibble GA:9rnrnOfficialservitut AvlopprnrnAvtalsservitut Strand och Vattenområde,båt-Och Badbrygga

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Välkommen till ett komplett året-runt-boende med havet som närmaste granne. En arkitektritad villa av högsta standard, ljust och modernt inredd, med sluttande plan tomt och sjöutsikt.

Huset som rymmer 370 kvm är idag uppdelat på två hopbyggda huskroppar med separata entréer, kök och badrum. Perfekt för generationsboende eller som uthyrning. Med enklare ingrepp går det att öppna upp för att få en stor magnifik villa. Huset som är byggt 2014 ligger i ett högt läge på tomten för bästa sjökontakt.

Entréplanet består av en rymlig hall, arbetsrum/sovrum, vardagsrum med braskamin och generös takhöjd och ett fullt utrustat kök med exklusiva vitvaror och gott om plats för umgänge. Kök och vardagsrum är byggda i en öppen planlösning och från köket når man en av husets altaner. Här kan man avnjuta middagen eller bara ta igen sig i solen och njuta av en magisk utsikt. Både kök och vardagsrum har stora fönsterpartier som förstärker utsikten över Järnafjärden. En trappa upp finns husets lyxiga ”master bedroom” med eget badrum och utgång till avskild altan med bubbelbad.

Går man ned en trappa till suterrängplanet finner man ett luftigt allrum med härligt ljusinsläpp som kan användas som ett andra vardagsrum, tonårsrum eller inreda till ytterligare sovrum. Här nere finns även husets spaavdelning. Bastu och relaxavdelning i absoluta toppklass med intilliggande dusch och wc. Utanför spa och allrum finns ytterligare en uteplats. Det nedre planet rymmer även pannrum, stort garage och förråd/verkstad.

I den idag avskilda delen av huset finns ett fullt utrustat kök, vardagsrum, badrum och ett sovrum. En trappa ner ligger två sovrum och ett mindre allrum. Allt byggt med omsorgsfullt valda material.

Trädgården på 2 195 kvm är en dröm för den trädgårdsintresserade, odlingslådor finns på plats och det finns gott om utrymme för att plantera nytt. Plan gräsmatta för barnen att leka på leder ner till stranden.
Sista metrarna till stranden är allmänning, men sällan utnyttjad av andra då fastigheten ligger skyddad vid vägs ände. Servitut på brygga och mark precis nedanför huset.

Fastigheten värms med bergvärme som distribuerar i ett golvvärmesystem. Avloppet är ett minireningsverk och vattnet är samfällt för området.
Med pendlingsavstånd på ca 45 minuter till Stockholm, Järnafjärden utanför dörren och grönområden runt knuten ligger fastigheten perfekt. Skolor, bensinmack och livsmedel finns i området.

Välkommen till ett boende utöver det vanliga.

Nibble 52 - Ytterjärna - Ulvsundet
Stockgolm

Följ vårt arbete på Instagram