Gnesta - Laxne | Sjönära
Entreplan

Entreplan

Ovanvåning

Ovanvåning

Källare

Källare

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Gnesta – Laxne

20 000 000 kr

Gnesta – Laxne

Storslagna Villa Vackerviken alldeles vid vattnet. 390 kvm på 3 plan..Sandstrand, båthus, pool,trädgård om 6995 kvm med dammar och kanaler. Gästhus.rnrn

Mäklare Peter Svensson Peter Svensson
070-753 08 99
Hebyvägen 9 - Laxne
0 min
Med bilväg
390 m2
6955 m2

Kommun

Gnesta

Byggnadstyp

2-plan och vinkällare

Byggår

2006

Antal rum

10, varav 6 sovrum

Grund

Källare / betong

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Fasad

Trä

Fönster

2-glasfönster isoler

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft

Vatten och avlopp

Egen borrad brunn, 3kammarbrunn med infiltrationsbädd.

Uppvärmning

Bergvärme till vattenburen värme.

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

5 469 000 kr (fastställt avs år 2015)

Pantbrev

Totalt 6 stycken med totalsumma: 500 000 kr

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar

Officialservitut Väg(2 st)

Planbestämmelser

Detaljplan (2004-05-27) , Byggnadsplan (1972-09-21) , Fiskevårdsområde (1993-09-30) , Ändring av detaljplan (2013-11-11)

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Rumsbeskrivning: Längs slingrande vägar genom sagolika Sörmland så når du Laxne detta lilla paradis vid vackra skön Klämmingen. Här ligger storslagna Villa Vackerviken detta magnifika hus som byggdes 2007 och har sen dess stått och tronat över sjöns vattenspegel.

Den vackra genomarbetade trädgården med känsla från öst, dammar med guldfiskar, körsbärsträd och pittoreska broar över vattnet.
En äkta sjötomt med vattenområde och sandstrand , pool, altaner, båthus , gästhus, verkstad,garage, lekplats mm.

Huset om ca 390 kvm på 3 plan välkomnar oss in med en magnifik takhöjd.

En öppen planlösning med vardagsrum, kök, matsal samt tv rum med stora öppningsbara fönsterpartier ut mot vattnet ger detta våningsplan en härligt känsla. 2 sovrum samt dusch/ toalett . Utgång till verandor samt terrass.
Trappen leder oss upp till den övre hallen med sin härliga utsikt över vattnet. 5 stora sovrum står tillförfogande, 2 badrum varav ett i direkt anslutning till ”master bedroom” . Ett dressing room. Utgång till 3 balkonger för att möta solen under alla tider på dagen .

Källarplan med vinkällare samt tvättstuga, dusch /wc, samt teknikrum och pannrum. En groventré med praktisk förvaring.

Stora altandäck och en pool i bästa solläge.

För långväga gäster som vill rå sig själv finns det fullt inrett gästhus. För de med barn naturligtvis även en lekplats. Båthus alldeles vid den egna stranden. Från strand eller brygga finns fantastiskt bad. För den som gillar fiske så finns här alla möjligheter, rätt att lägga nät på eget vatten.
Praktisk verkstad med gott om plats för alla trädgårdsverktyg.. Ett stort garage med plats för tre bilar.

Den japan inspirerande trädgården med allsköns växtlighet, dammar och härliga gångstigar. Det finns även öppna gräsytor till barnens stora förtjusning.
Hela huset andas kvalitet och det är stor vikt lagt till materialval och design.
Ett hus för den stora familjen som önskar ett socialt liv med gott om plats för vänner och bekanta.

Varmt välkomna

Hebyvägen 9 - Laxne
Stockgolm

Följ vårt arbete på Instagram