Värmdö - Lilla Betsö | Sjönära
Fin brygga

Fin brygga

Utsikt mot farled men här är man skyddad

Utsikt mot farled men här är man skyddad

Stenlagd kaj

Stenlagd kaj

Sjönära

Sjönära

Stor altan vid huvudbyggnaden

Stor altan vid huvudbyggnaden

Gästhus med rum och kök vid bryggan

Gästhus med rum och kök vid bryggan

Sällskapsrum med utgång till altan i söder

Sällskapsrum med utgång till altan i söder

Sällskapsrum med högt i tak

Sällskapsrum med högt i tak

Braskamin i sällskapsrum

Braskamin i sällskapsrum

Arbetskök

Arbetskök

Tre sovrum

Tre sovrum

Utgång från sovrummet

Utgång från sovrummet

Gästhuset

Gästhuset

Kök i gästhuset

Kök i gästhuset

Toalett vid gästhuset

Toalett vid gästhuset

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Waxholmsbåt hela året

Waxholmsbåt hela året

Välkomna

Välkomna

Värmdö – Lilla Betsö

3 995 000 kr

Värmdö – Lilla Betsö

Ljuvligt sjöställe med skyddat läge strax innanför Linddalssundet, utsikt över båttrafiken men ändå ostört. Charmiga byggnader nära vattnet. Ypperligt söderläge att njuta från altanerna eller på bryggan. Waxholmsbåt.

Mäklare Camilla Eklund Camilla Eklund
070-887 98 70
Värmdö Lilla Betsö 105 - Lilla Betsö
0 min
Nås med båt
63 m2
2361 m2
Visning 19 / 8 söndag
Ring eller e-posta för anmälan och plats i taxibåt

Kommun

Värmdö

Byggnadstyp

1-plan

Byggår

2001

Antal rum

4, varav 3 sovrum

Grund

Plintar

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Fasad

Trä

Takbeklädnad

Plåt

Fönster

2-glas

Ventilation

Självdrag

Vatten och avlopp

Egen grävd brunn samt gruvvatten, avlopp saknas.

Uppvärmning

Direktverkande el

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

3 843 000 kr (fastställt avs år 2015)

Pantbrev

Totalt 7 stycken med totalsumma: 225 000 kr

Servitut

Avtalsservitut Villa

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar

Värmdö Väster-Skägga GA:4 Avtalsservitut Villa Avtalsservitut Gångstig(12 st); Avtalsservitut Villa; Officialservitut Gångstig(2 st)

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Välkomna till Lilla Betsö och detta skyddade fina sjöläge rakt i söder. Fastigheten ligger mycket skyddat och fint i viken mellan öarna Långholmen och Sparrholmen. Trots det lugna läget har man full vy över farleden med hundratals båtar som passerar varje dag under högsäsong. En liten lättskött tomt för dig som uppskattar den direkta närheten till vattnet.

Den egna bryggan är rejäl och har segelbåtsdjup. Intill tar man sig gärna ett dopp. Strandlinjen är lång och består av stenlagd kaj. Husen ligger så nära vattnet att man har full sjökontakt var man än befinner sig.
Den 2 361 m² stora tomten är helt plan vid vattnet men fortsätter brant upp mot norrsidan. Grannarna har servitut att passera tomten för att nå ångbåtsbryggan. Till fastigheter hör eget vattenområde (ingår ej i angiven areal)

Huvudbyggnaden uppfördes i mitten av 90-talet och byggdes ut 2001 till dagens utseende. Mycket charmigt hus i äldre stil med tornrumskänsla. Entré till hall. Charmiga och praktiska skjutdörrar som kommer från en tågvagn. Till höger duschrum/wc/tvättställ.

I huset finns tre sovrum, ett brevid duschrummet samt ett genomgångsrum och det största sovrummet i det härliga ”tornrummet” där man även har utgång till altanen.
Arbetskök med kyl/frys och spis.
Sällskapsrummet har öppet till nock i tak samt utgång till altanen och underbar sjöutsikt.

Gästhuset ligger alldeles invid bryggan och har mysig veranda under tak. Ljust allrum med murad öppen spis samt litet kök med ho och vedspis. Köparen bör kontrollera murstocken.
Bakom gästhuset finns förråd samt ett dass.

På Lilla Betsö finns ett 15-tal fastigheter. Ön trafikeras året om av Waxholmsbolaget, bryggan ligger på öns sydöstra spets. Till Vaxholm tar man sig smidgt med Waxholmsbåten eller med egen båt. Här finns allt man kan önska i form av service och restauranger. Från Waxholm kan man ta sig vidare med båt ut till hela skärgården.

Välkomna på visningen!

Värmdö Lilla Betsö 105 - Lilla Betsö
Stockgolm

Följ vårt arbete på Instagram