Haninge - Muskö-Kanada | Sjönära
Sandstrandsbad i området

Sandstrandsbad i området

Planritning (ej skalenlig)

Planritning (ej skalenlig)

Solklippor

Solklippor

Sandstrandsbad  och båtplats

Sandstrandsbad och båtplats

Klippbad med trampolin

Klippbad med trampolin

Områdesbild

Områdesbild

Områdesbild

Områdesbild

Muskö sjökrog

Muskö sjökrog

Muskö sjökrog

Muskö sjökrog

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Terrängkarta

Terrängkarta

Haninge – Muskö-Kanada

4 500 000 kr

Haninge – Muskö-Kanada

Strandtomt i högt soligt läge med vidunderlig sjöutsikt och närhet till båtplats, sandstrand- & klippbad. Underbar skärgård med bilväg ända fram.

Mäklare Timo Lönnqvist Timo Lönnqvist
070-755 14 08
Salholmsvägen 11 - Muskö-Kanada
1 min
Med bilväg
70 m2
2539 m2
Visning 1 / 7 söndag 11:00 - 12:00
Välkomna på visning!

Kommun

Haninge

Byggnadstyp

1-plan

Byggår

1983

Antal rum

3, varav 2 sovrum

Grund

Krypgrund

Bjälklag

Timmer

Stomme

Trä

Fasad

Timmer

Takbeklädnad

Takpannor

Fönster

Kopplade 2-glasfönster

Ventilation

Självdrag

Vatten och avlopp

Enskilt vatten från borrad brunn året runt, enskilt avlopp.

Uppvärmning

Direktverkande el och eldstad

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

1 604 000 kr (fastställt avs år 2015)

Elkostnad

7 000 kr/år

Kostnad för vatten och avlopp

2 000 kr/år

Sotningsavgift

200 kr/år

Kostnad för vägsamfällighet

1 000 kr/år

Vägavg/snö

1 000 kr/år

Renhållningsavgift

1 000 kr/år

Försäkringskostnader

2 500 kr/år

Total driftkostnad

14 700 kr/år

Kostnadskommentar

I samfällighetskostnaden ingår båtplats

Pantbrev

Totalt 6 stycken med totalsumma: 560 000 kr

Servitut

Avtalsservitut Villa

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar

Haninge Hyttan GA:2, Haninge Rummet GA:1 Avtalsservitut Villa

Planbestämmelser

Byggnadsplan (1958-05-27) , Nybyggnadsförbud (1967-04-25)

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Välkomna till Muskö och Kanada, långt ut i skärgården på ö med fördelen av bilväg ända fram. Här ute gassar solen oftast för fullt även när molnen ligger och trycker in mot fastlandet. Sjölivets alla nöjen ligger runt knuten och fastighetens avslappnade karaktär utstrålar skön semesterkänsla där området bjuder på underbar skärgårdsmiljö med närhet till båtplats, barnvänligt sandstrandsbad och fina solklippor. För den som inte är så båtvan finns lugna skyddade vatten med lättillgängliga öar att nå, längre ut ligger de populära öarna Nåttarö, Rånö, Utö och Ålö i skärgårdens yttersta havsband.

Fastighetens läge på höjd bjuder på många soltimmar och vyn över Mysingen är betagande med underhållande sjötrafik på lagom avstånd och Dalarö Skans i fonden. Den lättskötta tomten har en trevlig skärgårdskaraktär med mjuka hällar och gräsytor som övergår i naturtomt.

Huvudbyggnaden, ett gediget timmerhus, är vinterbonat och inrett fär åretruntbesök (avloppet är nyanlagt och godkänt kommunen år 2013 och förberett med sluten tank för inkoppling av wc för den som önskar). Planlösningen ger två sovrum, duchrum, toalett, bastu och stora öppna ytor mellan kök och sällskapsrum i nivåskillnad med öppet till nock i tak. Generöst med stora fönster för härligt ljusinsläpp och fin utsikt.

På fastigheten finns även ett mysigt gästhus och förvaringsbod.

Från Stockholm går bilfärden snabbt och enkelt via väg 73 mot Nynäshamn och med bil är restiden till Muskö ca 1 timme och vill man att åka kommunalt så går även det bra. På vägen ut mot Kanada passerar man Muskö sjökrog och Mickrums brygga med sjömack och vidare efter vägen ligger Lanthandeln Sandells livs som har det mesta man behöver. Vill man ha lite mer att välja på rekommenderas Nynäshamn där det finns fullt utbud av affärer, systembolag, caféer och restauranger.

Salholmsvägen 11 - Muskö-Kanada
Stockgolm

Följ vårt arbete på Instagram