Norrtälje - Ortala-Väddöviken | Sjönära
Fastighetskarta

Fastighetskarta

Norrtälje – Ortala-Väddöviken

3 750 000 kr

Norrtälje – Ortala-Väddöviken

Ljuvlig nybyggd fastighet med öppna ängar som närmaste granne och nära till bad och båtplats. Altan i västerläge med spabad.

Mäklare Mats Öhlin Mats Öhlin
070-877 27 00
Jerk Matts Väg 39a - Ortala-Väddöviken
3 min
Med bilväg
2615 m2

Kommun

Norrtälje

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

1 227 000 kr (fastställt avs år 2017)

Pantbrev

Totalt 2 stycken med totalsumma: 2 350 000 kr

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar

Norrtälje Ortala GA:1 Officialservitut Väg

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Med ljuvlig vidsträckt vy över fält och ängar ligger denna nybyggda fastighet som stod klar 2017. Stora plana gräsmattor för barnen att sprina på och utsikt över sjön Bornan från vardagsrum och uteplats. Ortala by är ett pittoreskt litet samhälle, lugn trafik, tryggt för barnen och fina områden att promenera i. Gemensam sandstrand finns i området och samfälligheten ordnar bl a gemensamt midsommarfirande.
Huset är från Västkuststugan och byggt i ett plan om 95 kvm och rymmer 3 sovrum samt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Både vardagsrum och det större sovrummet har ryggåstak för ytterligare rymd. Entré in till en rymlig hall med bra förvaring för familjens alla kläder och skor. Det ljusa och luftiga vardagsrummet har stora glaspartier ut mot den 100 kvm stora altanen. Ute på altanen finns gott om utrymme för både matbord och vilstolar. Här finns även ett vedeldat spabad nedsänkt i altanen. I vardagsrummet finns en braskamin för de kyligare dagarna. Det moderna köket är från Marbodal och har all tänkbar maskinell utrustning och exklusiva materialval. Ett rymligt badrum med bastu. Allt i absoluta toppskick.
Intill huvudhuset ligger ett gästhus om ca 15 kvm så att gästerna kan rå sig själva och är idag inrett med en bäddsoffa. Nere vid sjön Bornan finns det möjlighet att få båtplats.
Tomten på 2615 kvm består av en välskött plan gräsmatta och det finns gott om plats för den trädgårdsintresserade att plantera och skapa sin egen oas. Fastigheten ligger ostört vid vägs ände. Vägen är privat och delas endast med grannen.
Uppvärmning sker via värmepump och vattenburen golvvärme i hela huset. Enskilt avlopp med eget reningsverk, BioCleaner.
Välkommen till ett komplett boende.

Jerk Matts Väg 39a - Ortala-Väddöviken
Stockgolm

Följ vårt arbete på Instagram