Norrtälje - Rådmansö | Sjönära
Från väster

Från väster

Båthus

Båthus

Tomten mot sjöbodarna

Tomten mot sjöbodarna

Båthus

Båthus

Sjöbodar

Sjöbodar

Huset från öster

Huset från öster

Trädgård

Trädgård

Brygga

Brygga

Brygga och sjöbod

Brygga och sjöbod

Gästhus

Gästhus

Båthus

Båthus

Brygga

Brygga

Utsikt mot stranden

Utsikt mot stranden

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Uterum

Uterum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Gästhus

Gästhus

Altan gästhus

Altan gästhus

Gästhus

Gästhus

Gästhus

Gästhus

Toalett gästhus

Toalett gästhus

Sjöbod

Sjöbod

Bastu

Bastu

Båthus

Båthus

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Ritning

Ritning

Norrtälje – Rådmansö

9 900 000 kr

Norrtälje – Rådmansö

Stort sjöställe med ett underbart västerläge. Stor brygga med båthus och sjöbodar.

Mäklare Mats Öhlin Mats Öhlin
070-877 27 00
Marens Byväg 32 - Rådmansö
0 min
Med bilväg
176 m2 + 20 m2
6590 m2

Kommun

Norrtälje

Byggår

1943

Antal rum

5, varav 2 sovrum

Grund

Murar

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Fasad

Stående träpanel

Takbeklädnad

Takpannor

Fönster

2-glasfönster

Ventilation

Självdrag

Vatten och avlopp

Enskilt vatten, enskilt avlopp.

Uppvärmning

Direktverkande el och öppen spis

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

5 534 000 kr (fastställt avs år 2015)

Uppvärmingskostnad

36 000 kr/år

Kostnad för vägsamfällighet

2 500 kr/år

Vägavg/snö

1 500 kr/år

Renhållningsavgift

2 000 kr/år

Försäkringskostnader

6 000 kr/år

Total driftkostnad

48 000 kr/år

Pantbrev

Totalt 4 stycken med totalsumma: 400 000 kr

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar

Norrtälje Lågarö GA:5, Norrtälje Rådmanby GA:1

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Välkomna ut till vackra Rådmansö. Rådmansö ligger öster om Norrtälje och man kommer inte längre ut i skärgården med bil. Fastigheten ligger centralt på Rådmansö mot Norrtäljeviken i västerläge. Vägen ut till fastigheten är en slingrande grusväg genom vacker natur. Fastigheten ligger för sig själv på ett högt läge i väster mot Marboviken som mynnar i Norrtäljeviken och härifrån är man snabbt ute i vacker skärgård med massor av utflyktsmål.

På Rådmansö finns det mesta man kan önska sig för att semestern eller helgen på landet blir så behaglig som möjligt. I Gräddö, som är huvudorten på Rådmansö, finns en bra Ica-affär och flera restauranger. Det är alltid nära till bad och spännande utflyktsmål i den närbelägna skärgården.
Det här är ett stort sjöställe som erbjuder allt man kan begära. Stort hus i västerläge med stora sociala ytor, båthus och sjöbodar. Ett rejält gästhus med samma underbara sjöläge.

Stora huset är ursprungligen byggt 1943 men har genomgått omfattande om- och tillbyggnader. Huset ligger högt på tomten och utsikten är den bästa tänkbara. Här är det sol hela dagen och ända tills den går ner i vattnet i väster. Huvudentrén ligger på husets östra sida. Vid hallen ligger husets två sovrum med toalett och dusch mellan sig. Sovrummen har fönster mot vattnet. Längre in i huset når man de väl tilltagna umgängesytorna bestående av två stora vardagsrum. Massor av yta för den stora familjen och alla besökande gäster. En trevlig eldstad i ena änden av rummet. Mot sjön och i anslutning till vardagsrummet ligger också ett stort uterum. Allt med bästa utsikt.

Husets kök ligger i huset norra ände och rymmer en fin matplats vid ett burspråk. Intill en vardagsentré mot trädgården och en liten förstuga. Alldeles utanför ett bra förråd för alla sjöprylar och trädgårdsredskap. Bredvid ett väl tilltaget gästhus med sovrum, vardagsrum och litet kök. Här finns också dusch och toalett så gästerna kan råda sig själva. Skön altan mot vattnet.

Nere vid stranden ligger den stora bryggan med bra djup med tanke på bad och båtförtöjning. I ena änden av bryggan ligger det spektakulära båthuset. Huset är konstruerat med en vajerlösning vilket går att man inte behöver oroa sig för att isarna pressar på huset vintertid. I andra änden av bryggan ligger bastuhuset alldeles vid strandkanten. Här nere och intill bastuhuset finns det andra gästhuset. Atmosfären här nere är den bästa och solläget ypperligt och det är nog här man tillbringar den mesta tiden under sommaren. Intill fastigheten finns också en badplats med strand för de lite mindre barnen.

Tomten är på 6 590 m² och är en härlig sjötomt med massor av plats för lek och skönt sommarhäng. Välkomna ut att besöka detta stora och unika sjöställe.

Välkomna på visning!

Marens Byväg 32 - Rådmansö
Stockgolm

Följ vårt arbete på Instagram