Österåker - Bammarboda | Sjönära
Fastighetskarta

Fastighetskarta

Österåker – Bammarboda

3 695 000 kr

Österåker – Bammarboda

Högt soligt läge med utsikt över Bammarboda fjärden. Året runt boende om 55 kvm och lättskött tomt om 2 749 kvm. Egen båtplats samt gäststuga.

Mäklare Peter Svensson Peter Svensson
070-753 08 99
Bergbovägen 3 - Bammarboda
2 min
Med bilväg
55 m2 + 25 m2
2749 m2

Kommun

Österåker

Byggnadstyp

1-plan med källare under en del

Byggår

1979

Antal rum

3, varav 2 sovrum

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Fasad

Träpanel

Takbeklädnad

Takpannor

Fönster

2-glasfönster

Ventilation

Självdrag

Vatten och avlopp

Egen borrad brunn, baga easy minireningsverk.

Uppvärmning

Luftvärmepump, direktverkande el, öppen spis

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

1 594 000 kr (fastställt avs år 2015)

Pantbrev

Totalt 8 stycken med totalsumma: 2 300 000 kr

Servitut

Nyttjanderätt Tele, Avtalsservitut Väg Mm, Avtalsservitut Badplats Mm, Avtalsservitut Badplats Mm

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar

Österåker Bammarboda GA:2 Avtalsservitut Badplats Mm(2 st); Avtalsservitut Väg Mm

Planbestämmelser

Byggnadsplan (1963-12-14)

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

I härligt väderstreck med utsikt över fantastiska Bammarboda fjärden ligger detta fridfulla boende om ca 55 kvm plus 25 kvm källare. Byggt 1979 men har under senare år genomgått en totalrenovering och är idag ett året runt boende för både permanent som fritidsboende.

Här bor man året runt med en omedelbar närhet till vår fantastiska skärgård som är svårslagen. Från kustvägen mellan Åkersberga och Norrtälje leder den lilla vägen ut till lugna, sköna och idylliska Bammarboda.

Pendlar in till Stockholm med bil gör man enkelt på 35 minuter. För den som vill ta den egna båten in till City så har man en solig resa på 45 minuter att se fram emot.Från den egna båtplatsen som ligger 150 m från huset når man med lätthet ut i vår fantastiska skärgård.

Närhet till Ljusterö och Linanäs, med flera sommarkrogar samt Grinda och Vaxholm med dess sprudlande sommarliv gör det värt att göra många dagsutflykter. Badplatser finns det flertalet att välja på i området och att kunna gå ner i morgonrocken till badplatsen vid bryggan är en dröm för många som kan förverkligas här.

Huset med sina ca 55 kvm ligger vackert högt i bra solläge, verandor och altaner med öppen spis runt delar av huset välkomnar oss in!

Storstuga med en strålande utsikt mot vattnet och Furusundsleden. Den öppna Roslagsspisen sprider sin härliga värme kyliga dagar. Kök med alla moderniteter du kan tänka. Två sovrum med förvaring, ett används i dag som kontor. Modernt renoverat badrum. Under del av huset finns en källare med tvättstuga, förråd samt snickarmöjligheter. En gäststuga och förrådsbod finns också tillgängliga på tomten.

För den som önskar finns möjligheter att bygga ut tack vare att området har en detaljplan som säger att du får bygga ut till 100 kvm plus attefallshus. Se detaljer i med skickad detaljplan i faktarutan.

Tomten om 2 749 kvm är lättskött och består av en trädgård samt en del naturtomt. I bakkant en klippa, det är kanske här uppe man ska bygga ett litet lusthus! Husets fridfulla läge med båtplats och badbrygga är något för alla livsnjutare som vill ha närhet till storstan.

Kör E 18 mot Norrtälje, ta av mot Åkersberga. Kör igenom Åkersberga, väg 276. Fortsätt norrut mot Furusund väg 276. Ca 1 mil norr om Åkersberga sväng höger mot Bammarboda. Kör ca 3 km och du är framme i fridfulla Bammarboda.

Välkomna på visning

Bergbovägen 3 - Bammarboda
Stockgolm

Följ vårt arbete på Instagram