Vaxholm - Vaxholm | Sjönära
Marklägenhet vid vattnet

Marklägenhet vid vattnet

Lägenhgeten sett från sjösidan

Lägenhgeten sett från sjösidan

Uteplats intill den inglasade delen

Uteplats intill den inglasade delen

Stor inglasad uteplats med magisk utsikt

Stor inglasad uteplats med magisk utsikt

Den inglasade uteplatsen är som ett extra rum

Den inglasade uteplatsen är som ett extra rum

Entrén

Entrén

Ljust duschrum

Ljust duschrum

De låga fönstren maximerar sjöutsikten

De låga fönstren maximerar sjöutsikten

Praktiska skjutdörrar mellan uterum och innerum

Praktiska skjutdörrar mellan uterum och innerum

Stirent och modern köksinredning

Stirent och modern köksinredning

Ljus öppen planlösning mellan kök och vardagsrum

Ljus öppen planlösning mellan kök och vardagsrum

Sjöutsikt även från sovrummet

Sjöutsikt även från sovrummet

Gångväg längs med vattnet

Gångväg längs med vattnet

Entrésidan

Entrésidan

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Vaxholm – Vaxholm

2 750 000 kr

Vaxholm – Vaxholm

Lägenhet med magisk utsikt över vatten, båtar och skärgård. Läget vid Vaxholmsfjärden är fantastiskt och det sjönära läget känns i hela lägenheten. Lägenheten är ljus, trivsam med bra planlösning. Den inglasade delen av uteplatsen blir som ett extra rum som kan nyttjas under sommarhalvåret. Ytterligare en uteplats med plats för matbord och grill.
Mäklare Birgitta Eklund Birgitta Eklund
070-571 85 12
Strandskogsvägen 4 - Vaxholm
1 min
Med bilväg
55 m2
Visas efter överenskommelse

Bostadsrättförening

Brf Kullö Terrass

Lägenhetsnummer

411

Boyta

55 m²

Balkong/Uteplats

Terrass

Antal rum

2

Månadsavgift

3 417 kr

Elkostnad

250 kr/månad

Total driftkostnad

250 kr/månad

Andel i förening

1.07682 %

Andel av årsavgift

1.08 %

Pantsatt

Ja

Antal lägenheter

72

Allmänt om föreningen

Kullö Terrass består av två flerbostadshus med totalt 72 lägenheter i storlekarna 55-138 kvm, 2-5 rok. Det första huset består av 36 lägenheter och det andra huset rymmer 36 lägenheter för de som fyllt 55 år. Husen är byggda 2014-2015.

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Sjönära toppfräsch lägenhet med askparkett och ljus färgsättning. Ett fantastiskt läge för den som uppskattar närheten till naturområden och vatten.

Lägenheten är optimalt planerad med vardagsrum och kök i öppen planlösning samt stora fina glaspartier som ger en fri sjöutsikt mot Norra Vaxholmsfjärden. Skjutbara dörrar vid uteplatsen. Här kan man öppna eller stänga allt efter olika väderförhållanden.

Köket är stilrent med gråa luckor från Vedum och en ljusare bänkskiva samt stänkskydd i glas. Matplats för flera vid matbord med sjöutsikt. Gott om förvaringsutrymmen, integrerad kyl och frys, diskmaskin, spishäll och micro.

Fridfullt sovrum med sjöutsikt. Plats för dubbelsäng och garderober med skjutdörrar.
Badrum med värmegolv. Vitt kakel på väggar samt mörkare klinkergolv. Duschhörna, handdukstork, vägghängd wc, handfat med underskåp samt spegel. Det finns plats för tvättmaskin.
Det finns bra och stor tvättstuga i angränsande fastighet.

I hallen finns plats för ytterkläder och praktiska garderober med skjutdörrar.

Lågt belånad nybyggt hus med bostadsrättsförening. Denna lägenhet är i port 4-6 där man oavsett ålder kan förvärva en bostad

Förråd finns till lägenheten. Parkering kostar ca 225:-/månad och fördelas i mån av plats. Till p-plats i carport är det kö.

Goda kommunikationer med buss mot Vaxholm och Stockholm. Längs med vattnet är en fin strandpromenad. Föreningen håller på att anlägga en badplats vid stranddelen strax nedanför lägenheten.

I området runt omkring, vid Eriksö, finns kajakklubb, rodd klubb, motionsspår med utegym och en stor populär badplats.
I stadskärnan, ca 2 km bort finns all tänkbar service, restauranger, caféer, banker, bio, affärer och skärgårdsbåtar. Det är enkelt att pendla till Stockholm, med buss tar det ca 45 minuter och med Waxholmsbåt tar det drygt en timme till Nybrokajen. Ytterskärgården når man på ca 1,5 timme.

Välkommen på visning till en sjönära lägenhet med magisk utsikt.

Följ vårt arbete på Instagram