Vaxholm - Rindö - Hamn | Sjönära
Fri utsikt

Fri utsikt

Vardagsrum

Vardagsrum

Köket - Vedum

Köket - Vedum

Kök

Kök

Badrum 1

Badrum 1

Badrum 2

Badrum 2

Balkong med morgonsol

Balkong med morgonsol

Balkong i öster

Balkong i öster

Balkong i väster

Balkong i väster

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 2

Lugnt vatten

Lugnt vatten

Läget

Läget

Badplats

Badplats

Rindö Hamn

Rindö Hamn

Batteriet

Batteriet

Brf Rindö Brygga

Brf Rindö Brygga

Vaxholm – Rindö – Hamn

Vaxholm – Rindö – Hamn

Fantastisk lägenhet. Högst upp med två balkonger. Morgon och kvällssol. Sjöutsikt. Toppmodern vid hamnen och restaurang Batteriet. Unikt läge.

Mäklare Peter Ribbing Peter Ribbing
072-858 37 41
Kustjägargränd 1 - Rindö - Hamn
0 min
Med bilväg
81 m2

Lägenhetsnummer

243

Boyta

81 m²

Balkong/Uteplats

Uteplats 1: Stor balkong, fint läge med fri utsikt mot havet i öster.rnUteplats 2: Stor balkong, med sol från lunch till solnedgång i västerläge.

Antal rum

3

Månadsavgift

4 185 kr

Pantsatt

Nej

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Fantastisk lägenhet med optimalt läge på Rindö vid hamnen med sjöutsikt ända till Torsbyfjärden på Värmdö.

Lägenheten är genomgående med fönster i tre väderstreck och ligger högst upp i fastigheten.

Vardagsrum, kök och balkong i öppen planlösning: Vackert kök från Vedum i mjuka färgtoner och bänkskiva av vit marmor. Braskamin i hörnet intill balkongen är optimalt placerad för att njutas av från alla platser. Vacker ekparkett och ljus färgsättning. Balkong i fritt läge med havsutsikt mot Torsbyfjärden.

Sovrum med balkong i västerläge med södersolen och solnedgången. Ekparkett och ljus färgsättning. Klädkammare.

Sovrum med parkettgolv samt fönster i norrläge för en behaglig nattsömn.

Modernt badrum med fristående badkar. Mörkt klinkergolv samt vit kakel. Handfat med underskåp. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Fönster.

Fräscht och helkaklat badrum med dusch och wc intill det stora sovrummet i västerläge.

Entré med klinkergolv i hallen som elegant smyger in i ett vackert parkettgolv av ek. Förvaring snyggt placerad i skåp från golv till tak längs med väggar.

Följ vårt arbete på Instagram