Täby - Hägernäs Strand | Sjönära
Balkong

Balkong

Fri utsikt över vattnet

Fri utsikt över vattnet

Inglasad balkong

Inglasad balkong

Balkong

Balkong

Vardagsrummet

Vardagsrummet

Kök

Kök

Kök med matplats

Kök med matplats

Sovrum med sjöutsikt

Sovrum med sjöutsikt

Badrum med dusch

Badrum med dusch

Badrum med tvättdel

Badrum med tvättdel

Hall

Hall

Ritningen är inte exakt

Ritningen är inte exakt

Fasadbild

Fasadbild

Områdesbild

Områdesbild

Restaurang i området

Restaurang i området

Områdesbild

Områdesbild

Flygplats för Sjöflygplan

Flygplats för Sjöflygplan

Områdesbild

Områdesbild

Täby – Hägernäs Strand

Täby – Hägernäs Strand

2:a i Hägernäs Strand med bästa läget. Strålande sjöutsikt med sjöutsikt från alla fönster. Stor balkong med skjutbara fönster.

Mäklare Peter Ribbing Peter Ribbing
072-858 37 41
Pontongränd 11 - Hägernäs Strand
0 min
Med bilväg
Nås med båt
64 m2

Bostadsrättförening

Brf Sjöflyget 2.

Lägenhetsnummer

1122

Boyta

64 m²

Balkong/Uteplats

Balkong, inglasad, läge söder.

Antal rum

2

Månadsavgift

3 966 kr

Andel i förening

1.53495 %

Andel av årsavgift

1.53502 %

Pantsatt

Ja

Antal lägenheter

49

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Toppfräsch lägenhet med genomgående ekparkett och ljus färgsättning samt bästa läget i Hägernäs. Optimalt planerad med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Stort sovrum med plats för arbetsdel. Helkaklat badrum med dusch och tvättstugedel.

Hall med ekparkett samt klädkammare med skjutdörrar.

Vardagsrum med ekparkett och ljus färgsättning samt utgång till balkong i söderläge med strålande sjöutsikt. Skjutbar glasdel för blåsiga dagar samt trägolv.

Kök med ekparkettgolv och ljusa skåpsluckor. Matplats för flera vid fönster med sjöutsikt. Gott om förvaringsutrymmen, rostfria vitvaror från Siemens. Arbetsbänk i massiv ek samt rostfri diskbänk. Häll, fläkt, kyl/frys, ugn samt micro. Diskmaskin.

Sovrum med ekparkettgolv och ljus färgsättning. Plats för dubbelsäng och fönster med sjöutsikt. Stor klädkammare.

Badrum med vitt kakel på väggar samt mörkare klinkergolv. Duschhörna, wc, handfat med underskåp samt spegelskåp. Tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt förvaring. Handuksvärmare.

Goda kommunikationer med buss och Roslagsbanan. Strandpromenad med badplats, restaurang samt vackra omgivningar längs med vägen ända bort till Danderyd. Vid områdets torg finns ett antal butiker, kontor, restauranger och café. Täby centrum samt Arninge är två stora köpcentrum i närheten.

Följ vårt arbete på Instagram