Värmdö - Mörtnäs - Havet | Sjönära
Västläge

Västläge

Trädgårdsdel

Trädgårdsdel

Utgång till altan

Utgång till altan

Altan

Altan

Känn lugnet

Känn lugnet

Stig ner från altan

Stig ner från altan

Vardagsrummet

Vardagsrummet

Matplats vid fönster

Matplats vid fönster

Matplats och kök

Matplats och kök

Köket

Köket

Köket

Köket

Badrum entréplan

Badrum entréplan

Badrum entréplan

Badrum entréplan

Allrum övreplan

Allrum övreplan

Sovrum med utsikt

Sovrum med utsikt

Balkong från sovrum

Balkong från sovrum

Utsikt balkong

Utsikt balkong

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum 2

Sovrum 2

Badrum övreplan

Badrum övreplan

Övreplan

Övreplan

Övreplan

Övreplan

Tvättstuga

Tvättstuga

2 parkeringsplatser

2 parkeringsplatser

Entré

Entré

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Festlokal

Festlokal

Brf Seaside

Brf Seaside

Bastu

Bastu

Bastu och brygga

Bastu och brygga

Entréplan

Entréplan

Övreplan

Övreplan

Brygga

Brygga

Värmdö – Mörtnäs – Havet

6 350 000 kr

Värmdö – Mörtnäs – Havet

Fantastisk utsikt med 180 graders sjöutsikt i västläge med stor altan och balkong samt stig ner till vattnet. Lugnt och avskilt läge mitt på Värmdö.

Mäklare Peter Ribbing Peter Ribbing
072-858 37 41
Älggårdsvägen 44B - Mörtnäs - Havet
0 min
Med bilväg
Nås med båt
108 m2
Visning 26 / 6 tisdag 19:00 - 19:40

Bostadsrättförening

Brf Seaside

Lägenhetsnummer

7B

Boyta

108 m²

Balkong/Uteplats

Uteplats 1: Altan, läge väster med trätrall ca 61 m2 kr samt med glasräcke runt. Uteplats 2: Balkong, läge väster.

Antal rum

4

Månadsavgift

3 054 kr

Andel i förening

3.125 %

Andel av årsavgift

3.125 %

Pantsatt

Ja

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Antal lägenheter

32

Allmänt om föreningen

Brf Seaside Värmdö består av 16 stycken parhus naturskönt beläget på en udde i vackra Mörtnäs på Värmdö. Beståndet består av fastigheterna Mörtnäs 1:705-1:720 samt en vägfastighet, Mörtnäs 1:464. Nio av fastigheterna är sjötomter. Resterande tomter är sjönära. Fastigheterna har en sammanlagd tomtareal om 38 526 kvm. Varje parhus har två stycken lägenheter/bostäder per hus. Varje lägenhet är i två plan och inrymmer fem rum (varav tre sovrum) och kök samt två badrum och tvättstuga. Boarean är på 108 kvadratmeter med tillhörande utvändigt förråd och två parkeringsplatser. Varje lägenhet har en stor egen tillhörande nyttjanderätt till tomt och trädgård. Totalt omfattar föreningen 32 stycken lägenheter. Föreningen förvaltar även två sjöstugor varav en med vedeldad bastu att disponeras av medlemmarna. rnrn

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Fantastiskt utsikt med 180 graders sjöutsikt på en udde i Mörtnäs Värmdö. Välplanerad och stilrent inredd parhus i två plan med härliga sällskapsytor, två sovrum som enkelt kan bli tre, stor tomt med högt och avskilt läge. En magnifik havsutsikt med magiska solnedgångar från altanen. Moderna materialval och allt i toppskick från kök till badrum.

Känn lugnet och njut av utsikten.

Entréplan:
Hall med mörkt klinkergolv och vitmålade väggar. Gott om utrymme för kapphängare och skohylla.

Vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning med utgång till stor altan.

Kök i ljus färgsättning från Vedum med svart bänkskiva och stänkskiva i glas. Fönster ovan diskbänken. Köksutrustningen är ifrån Siemens med varmluftsugn och micro inbyggd i högskåp, glaskeramikhäll och tyst fläkt, hel kyl och hel frys samt diskmaskin. Vinkyl.

Matplats för flera i köket vid fönster mot havet.

Vardagsrum med ljus färgsättning och ekparkett samt plats för umgänge.

Helkaklat duschrum med vitt kakel, svart fondvägg och mörkt klinkergolv, wc, duschhörna med glasdörrar, handfat och spegel med infälld belysning. Handdukstork och vädringsfönster.

Tvättstuga med groventré. Klinkergolv. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, frånluftsvärmepump (Nibe Fighter 640 p), städskåp och separat förråd. Rostfri tvättbänk med ho.

Övreplan:
Ljust allrum med plats för soffgrupp och hemmakontor. Vitmålade väggar och ekparkett samt vindslucka med trappstege upp till vind med möjlighet till förvaring.

Det stora sovrummet (tidigare 2 sovrum) har plats för dubbelsäng. Garderobsvägg med spegelskjutdörrar, stort fönster och utgång till balkong med panorama vy över Torsbyfjärden i västerläge. Ljus färgsättning och ekparkett.

Sovrum med två fönster mot entrésidan i vinkel som möjliggör flexibel möblering. Sober färgsättning och ekparkett.

Helkaklat badrum med vita kaklade väggar och mörkare klinkergolv uppvärmt med elslingor, duschhörna (plats för badkar), tvättställ med kommod och spegel med infälld belysning samt handdukstork. Vädringsfönster mot söder.

Spotlights med dimrar i hela bostaden samt vattenburen värme på entréplan och radiatorer på övreplan.

Utomhus:
Föreningen har en egen vedeldad bastu samt brygga på udden där man sola och bada från bryggan. Gemensam sjöstuga finns för t ex en kräftskiva.

Asfalterade uppfart med parkeringsplats för två bilar samt eget förråd.
Parkering för gäster finns i området.

Område:
Villaområde beläget mitt på Värmdö. Här bor du i en skärgårdsmiljö nära Stockholms stad. Värmdö Köpcentrum med ca 70 butiker, restauranger, mataffärer och två gymanläggningar. Här finns ett av Värmdös populäraste strandbad Grisslinge havsbad med restaurang, samt Systrarna Delselius charmiga bageri och konditori. I närområdet finns förskolor som Snickarbarnens och Solbackens förskola. Den närmaste skolan är Ösbyskolan med årskurs F-9. Närmaste golfklubb är den anrika och välbesökta klubben Wermdö Golf & Country Club.

Vid Grisslinge havsbad finns Mörtnäs egna privata sandstrand samt båtbryggor. Till bussen, som tar dig in till stan på ca 20 minuter, tar det 10 minuter att gå. Nära bostaden ligger Solbackens förskola och en båtklubb.

Driftkostnader: Uppvärmning ca 2000,-/mån (inkl husålls el)
Vatten o avlopp är ca 500,-/månad (i detta fall 375,-/mån)
Renhållning/sopor 140,-/mån

Följ vårt arbete på Instagram