Vaxholm - Stadskärnan | Sjönära
Stor solig terass mitt i stadskärnan

Stor solig terass mitt i stadskärnan

Ljust vardagsrum med tarrassen utanför

Ljust vardagsrum med tarrassen utanför

Välkommen ut

Välkommen ut

Bastu

Bastu

Duschrum med bastu

Duschrum med bastu

Sovrum/kontor en trappa upp

Sovrum/kontor en trappa upp

Trappa till nedre plan

Trappa till nedre plan

Ombonat kök

Ombonat kök

Plats för stort matbord

Plats för stort matbord

Badrum med tvättmaskin och torktumlare

Badrum med tvättmaskin och torktumlare

Insynsskyddat läge på sovrum

Insynsskyddat läge på sovrum

Trappa till övre plan

Trappa till övre plan

Rymlig hall

Rymlig hall

Två separata entréer till lägenheten

Två separata entréer till lägenheten

Nära strandkanten i Vaxholm

Nära strandkanten i Vaxholm

Kort promenad till stadskärnan och båtarna

Kort promenad till stadskärnan och båtarna

Nedre plan

Nedre plan

Övre plan

Övre plan

Bra läge mitt i stadskärnan

Bra läge mitt i stadskärnan

Vaxholm – Stadskärnan

4 550 000 kr

Vaxholm – Stadskärnan

Ett unikt tillfälle att förvärva en sjönära lägenhet i Vaxholms stadskärna. Lägenheten på 102 m² är en etagelägenhet med stor egen terrass och två separata ingångar.

Mäklare Birgitta Eklund Birgitta Eklund
070-571 85 12
Strandgatan 9 - Stadskärnan
1 min
Med bilväg
102 m2
Visning 26 / 8 söndag 12:00 - 12:30
Varmt välkomna, även bokade visningar andra tider

Bostadsrättförening

Brf Kronan

Lägenhetsnummer

21

Boyta

102 m²

Balkong/Uteplats

Terrass

Antal rum

3

Månadsavgift

5 438 kr

Elkostnad

400 kr/månad

Försäkringskostnader

400 kr/månad

Total driftkostnad

800 kr/månad

Andel i förening

10.8172 %

Andel av årsavgift

10.8172 %

Pantsatt

Ja

Antal lägenheter

9

Allmänt om föreningen

Fastigheten Kronan 17 byggdes 1980 och användes från början som arbetsplats för försäkringsbolag. År 2001 bildades föreningen Brf Kronan och hela fastigheten byggdes om till bostadsrättslägenheter. Då fanns även en lokal med hyresrätt kvar som varit uthyrd fram till hösten 2017. Den lokalen är nu ombyggd till två lägenheter. Föreningen har beslutat att installera bergvärme och amortera av föreningens lån.

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

På Strandgatan 9 bor man mycket smidigt och bekvämt. För bilen finns garage med hiss direkt upp till våningen.
Våningen är i två plan med ljus inredning och kul planlösning. På nedre plan finns kök med matrum, sovrum, badrum och en trappa upp är vardagsrum, sovrum, dusch med bastu och en stor solig terrass. Det finns entrédörr på båda planen.

På entréplanet är en rymlig hall.
Badrummet är helkaklat med badkar, w.c., handfat, tvättmaskin och torktumlare.
Köket och matrummet är ett mysigt ställe att äta och umgås. Här finns en utgång till innergården. Bra bänkutrymmen och gott om köksskåp.
De bägge sovrummen ligger med rofyllt läge, helt utan insyn. Ett sovrum på varje våningsplan.
Vardagsrummet är ljust och trivsamt. Utanför är en stor egen terrass med sol under större delen av dagen. En helt egen plats för uteliv mitt i stadskärnan.
Vid duschrummet är en bastu.

Ett kvalitetsboende för dig som uppskattar ett läge mitt i stan kombinerat med ett mycket ostört läge. Innergården är gemensam och terrassen är helt privat.
Här bor man mitt i den idylliska skärgårdsstaden Vaxholm med sin vackra äldre bebyggelse och intressanta historia. Det är en härlig upplevelse att vandra längs strandpromenaden från Norrhamnen runt Vaxholms hotell till gästhamnen. Självklart är det njutbart med vattnet, båtarna och utsikten, men även de vackra husen runt omkring.
Närmsta badplats ligger i närheten på bara några minuters promenadavstånd.
Det finns flera båthamnar på Vaxön för den som har egen båt. Med egen båt tar man sig lätt vidare ut i skärgården med flera utflyktsmål på bekvämt avstånd.

Till huvudgatan Hamngatan är det bara ca 100 meter och här finns bl. a apotek, vårdcentral, butiker, restauranger, caféer, livsmedelsaffär och bibliotek. I Vaxholm finns också en biograf.

Det är enkelt att pendla till Stockholm, med buss tar det ca 45 minuter och med Waxholmsbåt tar det drygt en timme till Nybrokajen. Till hamnen och Waxholmsbåtarna tar du dig på under 4 minuter.

Välkommen till en sjönära etagelägenhet mitt i Vaxholm.

Följ vårt arbete på Instagram