Charmigt på Sandhamn

Välkommen till den levande seglarmetropolen Sandhamn, längst ut i Stockholms skärgård. Här njuter man av långa sandstränder, tallskogar och vacker skärgårdsnatur. Huset ligger mellan Waxholmsbryggan och Sands hotell i början av byn. Ett pittoreskt, rött hus i toppskick som man kan njuta av året om.

Alla bilder

Sandhamn by - Värmdö

Pris/bud
6 500 000 kr

Till Sandhamn kommer man med reguljärförbindelser året runt och från ångbåtsbryggan är man vid fastigheten på bara en minut. Här möts man av det röda, pittoreska huset vid början av stigen. Uteplatsen ligger placerad på husets lummiga baksida i ett mer privat läge. På altanerna finns plats för utemöbler, solstolar och grill. Här bor du bekvämt mitt i byn, strax intill strandpromenaden med affärer, restauranger och bageri runt knuten. 

När du kliver in i det nyrenoverade huset välkomnas du av en hall med bra avgängningsmöjligheter. I anslutning till hallen finns ett helkaklat badrum med golvvärme, wc, handfat, dusch och tvättmaskin. Mitt emot badrummet ligger ett sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Vid trappen som leder till övervåningen finns ytterligare ett sovrum.

På det övre planet samsas sällskapsrum och kök i öppen planlösning för att maximera den sociala samvaron. Köket har all maskinell utrustning man behöver så som kyl, frys, vin-kyl , diskmaskin, spis och gott om förvaringsutrymmen. Här får man även fin utsikt över hamninloppet.

Populära Sandhamn nås på dryga timmen från Stockholm. Waxholmsbolaget och Cinderellabåtarna trafikerar ön från Stavsnäs året runt och från Stockholm under sommarhalvåret. Från ångbåtsbryggan, eller den egna båtplatsen vid strandpromenaden, är du vid huset på bara några minuter. 

På Sandhamn finns restauranger, bageri, barer, hotell och butiker. Lämnar man hamnen väntar vidsträckta strandpromenader, stränder, karga klippor och vindpinad tallskog. Ön är väl lämpad att ta sig runt på cykel eller med joggingskorna. Sandhamn har även tennis och paddelbanor.

Theo Dietz
Fastighetsmäklare Theo Dietz 070-744 44 43
Sandhamn 460 - Sandhamn
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00