Charmig permanentvilla i Spillersboda

Härlig fastighet med stort potential i klassisk Roslagsmiljö med garage, carport, växthus och förråd. Gångavstånd till både buss, bad, båt och lanthandel. Permanentstandard och kommunalt VA.

Badplats Spillersboda
Alla bilder

Spillersboda - Norrtälje

Pris/bud
3 850 000 kr

Med badrocksavstånd till vattnet ligger detta genuina skärgårdshus mitt i idylliska Spillersboda. Det charmiga huset har en stor vacker och solig tomt om ca 2628 m² med plana gräsmattor och fina fruktträd och bärbuskar. Närheten till hamnen såväl som svampskogen gör detta unika skärgårdsställe till en riktig pärla.

En hall med förvaring leder in mot köket på höger sida och vardagsrum rakt fram. Det vackra lantköket, som ligger vägg i vägg med matsalen och punschverandan, är ljust och stort och har all tänkbar maskinell utrustning. Köket är tidstypiskt och bevarat i ursprunglig stil. Här samsas den gamla vedspisen med modernare utrustning som diskmaskin och spishäll. Gott om förvaring och ett hemtrevligt kök i alla avseenden. Innanför köket fortsätter matsal, med kakelugn och angränsande punschveranda, och vardagsrum i fil med utgång till altan och trädgård. Detta ger ett fantastiskt djup och ljusinsläpp. På nedervåningen finns även en väl tilltagen tvättstuga med bastuavdelning samt gästtoalett. En trappa upp finns en möblerbar hall som idag används som tv-hörna. Tre sovrum, varav ett är stort nog att dela till två (och) samt ett badrum med dusch och toalett. Utanför master bedroom finns en härlig balkong med sjöutsikt.

Runt huset sträcker sig en fantastisk gräsmatta, lite terrasserad av en stenmur. Stora äppelträd växer på tomten och vid entrén finns ett växthus för den odlingsintresserade. Fastigheten har både varmgarage och carport och i bortre ändan av tomten finns ett stort förrådshus och vedbod. Robotgräsklipparen kommer att ingå i köpet.

Fastigheten är ca 268 m² och har kommunalt VA, fiber finns i området.. Besiktning är gjord och grunden är nyligen dränerad (se bilagda protokoll). Fastigheten har luft/vattenvärmepump och vattenburen uppvärmning i hela huset. 

Med båten har man kort färd till krogliv på Marholmen, Högmarsö, Furusund, Fejan och Lidö. Livsmedel och bensin finns vid Spillersboda Brygga. Här finns även bygghandel när fantasin börjar ta fart. En badtur ut till Rödlöga och ytterskärgården eller ett dopp på närliggande badplatser i Spillersboda gör sommaren komplett. Vår och höst myser man framför kakelugnen efter spännande fisketurer. 

Spillersboda med sitt varv, bygghandel, butik, hamn och båtliv sjuder av aktivitet på sommaren. Men även vintertid finns det att göra. Många väljer att bo här permanent vilket leder till att service såsom butik, buss och skolskjuts även finns under vinterhalvåret. Närmaste busshållplats är precis utanför tomten. Detta är en möjlighet till ett boende att nyttja året om i klassisk Roslagsmiljö.

Välkommen till ert nya drömboende!

 

 

 

 

 

Irina Bruzelius
Fastighetsmäklare Irina Bruzelius 070-551 72 88
Hasselängsvägen 2 - Norrtälje
Stockgolm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00