Stadskärnan - Norrtälje

1 750 000 kr
				Array
(
    [0] => 0
)
			

Centralt i Norrtälje

Mitt på gågatan i Norrtälje med närhet till både parker, shopping och restauranger ligger denna fina lägenhet om 2,5 rum och kök med egen liten uteplats.

Fastighetsmäklare Irina Bruzelius Irina Bruzelius
Posthusgatan 10 - Norrtälje
5 min
Med bilväg
61 m2

Synlig budgivning, allt öppet

Vänligen ring för anmälan.
Visning  söndag 18 / 8 14:00 - 14:45
Vänligen ring för anmälan.
Visning  torsdag 22 / 8 17:30 - 18:00

Ägandeform:

Bostadsrätt - Lägenhet

Land:

Sverige

Kommun:

Norrtälje

Stad:

Norrtälje

Område:

Stadskärnan

Postnummer:

761 30

Boarea:

61 Kvm

Rum:

3

Varav sovrum:

2

Badrum:

1

Lägenhetsnr:

1549

Byggnadstyp:

Flerfamiljshus

Byggnadsår:

2015 (Huset uppfördes 1929 och bostadsrätterna byggdes 2015)

Fönster:

2-glas

Balkong:

Egen uteplats

Våning:

0

Hiss:

Nej

Tv- internetutbud:

Fiber

Avgift:

3 116 kr/mån

Andelstal, förening:

7.3529 %

Pantsatt:

Ja

Pantsättningsavgift:

0 kr

El:

6 000 kr/år

Försäkring:

350 kr/år

Driftskostnader totalt:

6 350 kr/år

Förening:

Brf Posthusgatan 10

Org.nr:

769627-3148

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Välkomna till Posthusgatan 10 och denna fina 2,5:a i markplan med egen uteplats. Väldisponerade 61 m² på vardagsrum, kök, två sovrum och ett stort badrum. Ljusa fina rum med mörka golv. Fönstren är lite högt placerade för att slippa insyn, men tillstånd finns att ta upp större fönsterpartier om så önskas. 

Det större sovrummet vetter ut mot gården och har plats för en dubbelsäng. Det mindre ligger längst in i lägenheten (utan fönster) och har plats för enkelsäng eller våningssäng.

Vardagsrummet är stort nog för att få plats med både soffa, soffbord och matbord. Köket är modernt i grå-vita toner med rostfria vitvaror, såsom kyl/frys, inbyggnadsugn, spis och diskmaskin från 2015. 

Helkaklat, rymligt badrum som även detta går i vita och grå toner. Duschhörna med glasdörrar, tvättkommod, golvvärme, handukstork och tvättmaskin. 

Utanför dörren finns en nybyggd uteplats med plats för mindre cafébord eller en skön läsfåtölj.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till Norrtäljes bästa utbud av butiker, caféer och restauranger - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor du centralt med kort promenadavstånd till vatten, grönområden och Norrtälje busstation med kommunikationer till Stockholm, Arlanda, Uppsala och övriga delar av kommunen. 

Posthusgatan 10 - Norrtälje
Stockgolm