Breviksängen - Mörbyfjärden, Ornö

Välhållet fritidshus med åretruntstandard och ett idylliskt, barnvänligt läge nära bad, tennisbanor, fotbollsplan och småbåtshamn. Bilfärja från Dalarö, buss och bilväg till fastigheten.

Huvudbyggnad
Huvudbyggnad
Alla bilder

Mörbyfjärden - Ornö - Haninge

Pris/bud
2 350 000 kr
Områdesbeskrivning

Mörbyfjärdens område ligger på västra sidan av Ornö, södra skärgårdens största ö. En attraktiv ö med bilfärja och bilväg till fastigheten samt bussförbindelse till området. Trevligt, välskött och mycket barnvänligt tomtområde med möjlighet till många fritidsaktiviteter såsom simskola, seglarskola, tennis, fotboll m.m. Gemensam bastuholme. Vidsträckta strövområden med motionsspår, bra bär- och svampskogar, flera bad, båthamnar med gästplatser samt fiskevatten. På ön finns bl.a. hotell, restaurang, café, brödbod och båtmack/kiosk med baslivsmedel. Förutom bilfärja och W-båt från Dalarö till Hässelmara finns W-båtförbindelse från Stockholm till Kyrkviken Ornö med vidare förbindelse ut i ytterskärgården, t.ex Fjärdlång, Huvudskär, Utö m.fl. öar.

Planlösning

Huvudbyggnad:
Entré från inglasat uterum till hall med garderober. Toalettutrymme med tvättställ och Separett-toalett (möjlighet till wc). Duschutrymme med tvättmaskin. Två sovrum varav ett med plats för dubbelsäng. Rymligt vardagsrum med tak upp till nock, braskamin och fönstervägg med utgång till en härlig terrass med kvällssolsläge. Kök med full maskinell utrustning, rymlig matplats och utgång till de inglasade uterummen i två väderstreck. Genomgående trägolv samt panelklädda väggar och tak. Solig terrass i tre väderstreck.

Gäststuga:
Ett rum med sovalkov, köksdel och utgång till altan. Kaklar duschrum med duschplats och tvättställ.

Friggebod/sovstuga:
Ett rum med våningssäng, trägolv och tak upp till nock.

Förrådsbod.

Den nya miljövänliga avloppsanslutningen innebär att man även kan ansluta wc för högre komfort.

Tomt

En grönskande oas på bergssluttning med utsikt över samfällighetens ängar. Fina berghällar, blombuskar och planteringar. På tomten finns bl.a syrener, forsythia, kaprifol, vita buskrosor, spireor, gullvivor och vilda körsbärsträd. Gräns mot samfällighet i övre delen.

Eva Peterson
Fastighetsmäklare Eva Peterson 073-500 00 52
Breviksängen 208 - Ornö
Stockgolm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00