Blidö Ängsnäset

Sydvästläge mot havsvik och Svartlögafjärden utanför. Det här är så långt ut man kan komma i skärgården med bil. En naturupplevelse i utskärgårdsmiljö.

Huset
Alla bilder

Ängsnäset Blidö - Norrtälje

Pris/bud
2 750 000 kr

Ängsnäset ligger på Blidös utsida och anses av många vara en av skärgårdens vackraste platser. Mer ytterskärgård kan man inte få med bilväg. Hela Svartlögafjärden ligger utanför med sitt öppna vatten och i horisonten ligger ö-grupper som Rödlöga, Svartlöga, Kallskär och söderut tar man sig via Husaröleden ner i mellanskärgården.

Fastigheten är bebyggd med ett fritidshus vackert beläget på berget. Från huset har man fin utsikt över havsviken nedanför. Huset består idag av en storstuga och kök samt två sovrum med fönster mot vattnet. Intill sovrummen ligger duschrummet. På husets baksida med egen ingång ligger husets WC. Utanför, och också mot vattnet, ligger den stora nybyggda terrassen med gott om plats för avkoppling.

Tomten är lättskött med en blandning av gräsmatta och berg i dagen. Totalt är tomten 2 475 m²  stor och här finns massor med möjligheter att skapa sjönära sköna platser.  

Huset värms med el och braskaminen. Avloppet är en nyanlagd trekammarbrunn med infiltration och vatten fås från en egen borrad brunn. Allt delas med grannen nedanför. För området gäller utomplansbestämmelser.

Livet på Ängsnäset är innehållsrikt. Badlivet och båtlivet i all ära men här finns även vackra promenadstråk för motion. En tur med båten till någon av Svartlögafjärdens orörda kobbar för solbad och samtidigt beskåda havsörn och säl kan rekommenderas. Blidö kallas för "Ön i solen". På Blidö finns all tänkbar service som livsmedelsaffär, restaurang, hantverkare, varv, brädgård mm. Hit går även reguljär buss från Norrtälje och Stockholm samt Waxholmsbåtarna. Ön är stor och har många spännande utflyktsmål att besöka.

Varmt välkomna på visning!

Mats Öhlin
Fastighetsmäklare Mats Öhlin 070-877 27 00

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Ängsnäset 113 - Blidö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00