Björhövda Vätösundet

Nybyggt hus på naturskönt läge vid Vätösundet med fin sjöutsikt. Servitut på brygga strax nedanför fastigheten. Hus om ca 85 m² med fyra rum och kök. Gästhus med förråd strax intill.

Utsikt
Alla bilder

Sjönära Vätösundet - Norrtälje

Pris/bud
5 950 000 kr
Naturskönt vid Vätösundet

Vid natursköna Vätösundet, 20 minuter norr om Norrtälje är denna nybyggda fastighet belägen. Tomten uppgår till ca 2 436 m² och är en plan trädgårdstomt mot vattnet nedanför. Här finner man lugnet med en fin utsikt som man aldrig tröttnar på. Huset är färdigställt under 2021 och är ett modernt skärgårdsboende med alla bekvämligheter för ett behagligt liv på landet. Hus lämpar sig för såväl permanent- som fritidsboende.

Här finns möjlighet att njuta av både djur och natur och strax nedanför fastigheten ligger bryggan som delas med de närmaste grannarna. Ansökan har nyligen lämnats in för att ersätta befintlig brygga med en ny.

Vackert grusade gångar och ett praktiskt kombinerat gästhus och förråd välkomnar strax innan huset. Huset och gästhuset är uppfört 2021. Gästhuset erbjuder ett fint boende för övernattande gäster eller som boende för lite större barn. Har finns dusch och toalett. Öppet upp i och med stora fönsterpartier mot vattnet bidrar till den härliga känslan av rymd. Gästhuset har förberetts för insättning av pentry. 

Fönster mot vattnet

Stora huset har en boyta om ca 85 m² och erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning. Även här är det öppet upp i nock i vardagsrummet och fina stora fönsterpartier mot vattnet. Från både vardagsrum och kök är det direkt utgång till den härliga altanen mot vattnet. Överallt är det ljusa väggar och vackra trägolv. Köket är ett toppmodernt kök med alla bekvämligheter. I huset finns tre bra sovrum varav ett lite större. Alla med samma fina golv och ljusa väggar. Husets badrum ligger invid hallen och har helkaklade väggar samt klinker på golvet. Här står även värmepumpen som via vattenburna golvärmeslingor förser huset med värme. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare.

Tomten är en plan trädgårdstomt som lämpar sig väl för odling och lek. Bara fantasin sätter gränser.

Fiber kommer att installeras för möjlig anslutning. Fastigheten har nytt avlopp, trekammarbrunn med infiltration, som är godkänt av kommunen. Vatten fås via samfälld brunn.

Nära ytterskärgården

På Vätö finns många bofasta och är ett eget samhälle med levande miljö med bl a affär och restaurang. Affären och krogen ligger centralt på ön och är öppen året om. Med egen båt som man har på bekvämt gångavstånd finns möjlighet att upptäcka hela skärgården. Man kommer till Lidö Wärdshus på 10 minuter och Fejan 20 minuter med egen båt. En dagstur till Norrtälje är också trevlig och längtar man till ytterskärgården är inte det heller långt.

 Välkommen till en ovanligt charmig fastighet!

Mats Öhlin
Fastighetsmäklare Mats Öhlin 070-877 27 00

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Björbovägen 11A - Norrtälje
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00