Bergshamra Östervik

Sjönära ställe som är byggt 2013. Stort hus med alla bekvämligheter och fin utsikt över vatten och ängar. Carport, garage och gästhus på tomten. Brygga nedanför fastigheten med tillhörande båtplats. Välbyggt och ordning och reda.

Flygbild
Huset från sjösidan
Alla bilder

Bergshamra Östervik - Norrtälje

Pris/bud
7 000 000 kr

Välkomna ut till Bergshamra och Östervik till detta stora och välskötta ställe beläget på en höjd med utsikt över vattnet och ängarna nedanför. Nere vid stranden ligger den fina bryggan där man har båtplats via servitut och man kommer snabbt ut i den vackra angränsande skärgården. Vid stranden och bryggan är det dessutom fint att bada. Fastigheten ligger på bekvämt avstånd till både Stockholm och Norrtälje som nås med bil på 55 respektive 15 minuter. Buss till både Norrtälje och Åkersberga finns på ett bekvämt promenadavstånd från fastigheten. 

Huset ligger vackert placerat och vid ankomst öppnar man grindarna med fjärrkontrollen för infart på tomten. Hela tomten är omgärdad av ett bra och välbyggt staket. På väg upp mot huset passerar man en förrådsbyggnad med gjutet betonggolv och med plats för förvaring av alla sjöprylar.

Huset ligger vackert placerat och vänt mot sjön med stora fönsterpartier och härliga terrasser. Huset är byggt 2013 av nuvarande ägare och ger ett väldigt bra och välskött intryck. Huset har en yta om ca 115 m² plus ett loft en trappa upp. Vid husets entré möts men av en hall med gott om plats för avhängning och strax intill ligger badrummet med WC och dusch samt en fin bastu. Här ligger även husets välutrustade tvättstuga i kombination med teknikrum för frånluftsvärmepumpen. Vidare in i huset når man det stora vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket. Det är öppet upp i nock och stora fönsterpartier mot sjön samt en välplacerad braskamin. Allt bidrar till den sköna känslan i rummet. Från vardagsrummet har man direkt utgång till den stora altanen utanför. Köket är välutrustat med allt man behöver för ett bekvämt boende. Bottenvåningen erbjuder dessutom två bra sovrum samt en större klädkammare och därtill finns dessutom loftet med ett bra sovrum och egen toalett.

Intill huvudbyggnaden ligger en carport och garage. Sinnrika detaljer som en skjutbar vägg vid carporten för den som önskar stänga till ytterligare. Bakom huvudbyggnaden ligger nästa byggnad som idag inrymmer ett gym men som naturligtvis kan nyttjas annorlunda för den som så önskar. Sista byggnaden är det fina gästhuset som ligger med fin utsikt ner mot sjön och en fin liten altan framför.

Längs huset ligger spa-avdelningen med sköna ytor för avkoppling efter badet eller bastun. Spa-badet ligger längst ut mot vattnet med fin utsikt. Hela spa-avdelningen har stora fönsterpartier och ingång från såväl hallen som terrassen utanför.

Huset värms med en frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme i hela undervåningen samt även i garaget. Fastighetens avlopp är en trekammarbrunn med infiltration och vattnet fås från en borrad brunn som erbjuder bra och gott om vatten. All utomhusbelysning styrs med ett Astro ur.

Tomten är på 2 239 m² och är en vacker tomt men en blandning av trädgård och berg i dagen.

Båtplatsen vid bryggan delas med två andra fastigheter och är en ljuvlig plats för bad och avkoppling.

Strax nordväst om fastigheten ligger Bergshamra med affär, vårdcentral, skola och annat. Åt andra hållet ligger Vettershaga och här startar många sin resa med båt ut till öar som Vättersö, Aspö eller kanske Siarö. Bortom detta hägrar hela den vackra skärgården med en uppsjö av platser att besöka och upptäcka. Bra pendlingsläge med närhet till busskommunikationer. Pendlarbuss till Stockholm som går till Ledinge trafikplats samt ordinarie buss flera gånger om dagen till Norrtälje och Åkersberga.

Välkommen på visning!

 

 

Mats Öhlin
Fastighetsmäklare Mats Öhlin 070-877 27 00

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Östervik 61 - Bergshamra
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00