Åkersberga - Österåker

2 650 000 kr

Balkong i västläge - Kanalstaden

Fräsch lägenhet i kanalstaden med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Optimal planlösning med balkong i sydvästläge med kvällssol. Hiss. Vindsförråd.

Fastighetsmäklare Peter Ribbing Peter Ribbing
Österskärsvägen 14 - Österskär
1 min
Med bilväg
59 m2
Visas efter överenskommelse

Ägandeform:

Bostadsrätt - Lägenhet

Land:

Sverige

Kommun:

Österåker

Stad:

Österskär

Område:

Åkersberga

Församling:

Österåker-Östra Ryd

Postnummer:

184 53

Boarea:

59 Kvm (enligt föreningen)

Rum:

2 rum och kök

Varav sovrum:

1

Badrum:

1

Lägenhetsnr:

4122 (41202)

Lägenhetsnr LMV:

1202

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2017

Balkong:

Balkong

Förråd:

Vindsförråd

Våning:

2

Hiss:

Ja (Modern)

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Huvudsakligt väderstreck:

SV

Allmänt skick:

Som nytt

Avgift:

3 607 kr/mån

Ingår i avgiften:

nkl. värme, förråd på vind samt obligatoriskt tillägg för Bredband/tv/telefoni 220

Ingår ej i avgiften:

Bredband/tv/telefoni

Andelstal, förening:

1.36770 %

Pantsatt:

Ja

Känd avgiftsförändring:

Nej

Energistatus:

Utförd

:

0 kr/år

Förening:

Brf Galeasen Kanalstaden

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Beskrivning
 

Välkommen till denna optimalt planerade lägenhet i Kanalstaden med mkt extra tillval. Lägenheten är i gott skick med lugnt läge mot innergården. Genomgående ljus färgsättning och vacker ekparkett.

Hall

Hall med klinkergolv. Plats för ytterkläder i skjutdörrsgarderober.

Vardagsrum

Vardagsrum med ljus färgsättning och ekparkett. Utgång till balkong i sydvästläge med skjutbar inglasning. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en rymlig känsla.

Kök

Marbrodalköket är fullt utrustat med rostfria vitvaror såsom induktionshäll, varmluftsugn, micro, rostfri kyl -och frys samt integrerad diskmaskin. Här får du plats med matbord för 6-8 personer. Stora middagar och sällskap fungerar alldeles utmärkt. Gott om förvaring med överskåp samt dämpade och väldesignade utdragslådor.

Sovrum

Sovrum med plats för dubbelsäng och fönster med lugnt läge mot innergård. Ekparkett och ljus färgsättning. Stor garderob/klädkammare med gott om utrymme.

Badrum

Bostaden är utrustad med ett stort badrum. Helkaklat badrum med vitt kaklade väggar samt mörkare klinkergolv. Dusch med glasade väggar. I badrummet finner du förvaring i kommod samt väggskåp. Tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk över tvättutrustningen. Spotlights. Handuksvärmare.

 

Övriga utrymmen

Vindsförråd till lägenheten. I fastigheten finns övernattningsrum som medlemmarna kan hyra för en låg summa. Det finns en takterrass med utsikt mot kanalen som medlemmarna har rätt att nyttja. I föreningens fastighet finns även två cykelförråd.

Område

Bostaden är belägen i Östra Kanalstaden som sträcker sig längs Åkers Kanal. Här bor du med närhet till allt vad Österåkers kommun kan erbjuda i form av kultur, shopping, skolor och kommunikationer. Promenadstråket Åkers Kanal ligger endast ett stenkast från bostaden med trevlig restaurang. Båtplatser finns det gott om och är enkelt att hyra.

Även fobollsplan samt tennisbanor ligger på kort promenadavstånd från lägenheten. Bad finns vid Österskärs havsbad.

Förening

Brf Galeasen är en äkta bostadsrättsförening i Östra kanalstaden. Föreningen har 63 lägenheter fördelat på 1-5 rum och kök. Det finns även en övernattningslägenhet som tillhör föreningen. Här har du utsikt över kanalen från den gemensama takterrasen som erbjuder kvällssol. Föreningen ligger i ett centralt läge med gångavstånd till centrum, kommunikationer, badplatser och restauranger.

Föreningen disponerar över sju parkeringsplatser med motorvärme. Utöver detta finns boendeparkering finns på gatorna i området.