Arkitektritat med ljus och rymd - Dalarö

Arkitektritad och modern villa med ett lugnt och soligt läge på centrala Dalarö. Ljus och öppen planlösning med en härlig takhöjd i matrumsdelen, stora fönster för maximalt ljusinsläpp och en braskamin. Genomtänkt planlösning med de sociala ytorna på entréplanet och de fyra sovrummen på övre planet. Soliga altaner och en fin staketinhägnad trädgårdstomt med planteringar, gräsmatta och berg i dager. Förråd samt gäststuga. Attraktivt och barnvänligt läge i hjärtat av Dalarö med bykärnan, skola, affärer, restauranger, båthamn och sandstränder inpå knuten.

Alla bilder

Centrala Dalarö - Haninge

Pris/bud
8 950 000 kr
Dalarö - Hjärtat i södra skärgården

Här bor man idylliskt i en genuin skärgårdsmiljö med pendlingsavstånd till city. Bara ett stenkast från sandstränder, småbåtshamn, tennisbanor och motionsspår.

Dalarö - Ett litet samhälle med traditionell skärgårdsmiljö där 1700-talstorp står sida vid sida med gamla grosshandlarvillor och nyare bebyggelse i utkanterna. Fullt utbyggd service beträffande skola F-9 och barnomsorg. Fastigheten är idylliskt beläget i centrala delen av samhället intill skola, bageri, lanthandel, affärer och restauranger. Strax ovanför småbåtshamn och Schweizerbadets fina långgrunda sandstränder.

Ca 5 km till Smådalarö Gårds golfbana och restaurang.
W-båtstrafik t/fr Stockholm och ut till öarna i ytterskärgården, bl.a Ornö, Kymmendö, Utö m.fl.

Avstånd Stockholm - Dalarö 42 km. Pendeltåg från Sthlm-central till Handenterminalen och buss 839 till Dalarö, restid ca 1 tim. Direktbussar t.o.r Dalarö-Globen ca 40 min under högtrafik.

Byggnader

Välkomnande entré med ett rymligt kapprum och praktiskt klinkergolv. Trivsamt kök med öppen planlösning mot matrummet. Vita blanka kökssnickerier med bra lösningar för förvaring och bra arbetsytor. Spishäll, inbyggd diskmaskin, micro samt självrengörande ugn i arbetshöjd. Hel kyl och frys. I köket finns även en golvlucka ned till en matkällare.
Matrum med plats för många. Delvis öppet upp till övervåningen och med stora fönsterpartier som ger ljus och rymd. Dörr ut till en härlig altan med glastak, markis och sydvästläge. Vardagsrum med braskamin, fönster i tre väderstreck samt pardörrar ut till altanen. Nyrenoverat, helkaklat duschrum med klinkergolv. Duschplats, handfat och WC.
Groventré med klinkergolv. Panna från 2012. Tvättmaskin och torkskåp.

Övre plan:
Hela våningsplanet är öppet till nock med en takhöjd på cirka 4 meter.
Den övre hallen är delvis är öppen ned mot entréplanet och matrummet.
Fyra stycken bra sovrum varav ett mindre. Ett av sovrummen har utgång till balkong med kvällssolsläge och ett annat har fransk balkong.
Nyrenoverat helkaklat badrum med klinkergolv. Badkar, handfat, WC och fönster.
Klädkammare.

Villan har genomgående gedigna trägolv med vattenburen golvvärme, ljusa och fräscha ytskikt och ger en härlig känsla av rymd och ljus tack vare hög takhöjd och gott om fönster.

Förråd om cirka 15 kvadratmeter plus ytterligare drygt 5 kvadratmeter under tak.
Gäststuga cirka 10 kvadratmeter. 
Lekstuga.

Tomt

Staketinhägnad trädgårdstomt om 1045 kvadratmeter med planteringar, gräsmatta och berg i dager. Flera altaner i olika väderstreck. Högt, soligt och lugnt beläget i slutet av återvändsväg.

Välkommen på visning!

Eva Peterson
Fastighetsmäklare Eva Peterson 073-500 00 52

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Magnevägen 16 - Dalarö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00