Året runt boende i fin Roslagsmiljö

Trevliga trädgårdstomt om 1 314 m² med söderläge och grönskande inramning. Huvudbyggnad om 100 m² + 32 m² från 1937 i 1 ½ plan med källare, gästhus med eget hushåll samt uthus. Kommunalt VA och fiber finns indraget. Detta är en möjlighet till ett permanent- eller fritidsboende i klassisk Roslagsmiljö. Nedanför tomten finns områdets gemensamma badplats med sandstrand och badbrygga.

Alla bilder

Spillersboda - Norrtälje

Pris/bud
4 950 000 kr
Välkommen till Spillersboda

Välkommen till populära Stubboda i Spillersboda och denna trevliga trädgårdstomt om 1 314 m² med söderläge och grönskande inramning. På tomten finns en huvudbyggnad i 1 ½ plan med källare, gästhus med eget hushåll samt ett uthus med sovdel och förvaringsutrymme. Fastigheten har genom åren används året om så den passar bra för den som vill bo permanent eller ha ett fritidshus att nyttja året om. Nedanför fastigheten finns områdets gemensamma badplats med fin och mycket barnvänlig sandstrand samt badbrygga.

Välkomna in

Huvudbyggnaden är från 1937 och tillbyggd 2006. Entré sker på husets baksida in till en hall med bra avhängsningsmöjligheter. Husets badrum är helkaklat med wc, dusch, kommod, tvättmaskin samt torktumlare och ligger i anslutning till hallen. I hallen finns trappan som tar dig upp till övervåningen. Vidare kommer man till entréplanets sovrum/kontor. Kök i öppen planlösning till sällskapsrum med ljusinsläpp i söder samt utgång till altan i härligt läge i sydväst. I sällskapsrummet finns en värmande braskamin. Köket renoverades i samband med tillbyggnaden och här finns allt som behövs. I köket finns plats för matgrupp och även här finns utgång till stor altan med gott om utrymme för bord och stolar.

Husets övre plan erbjuder två bra sovrum med plats för dubbelsäng samt goda förvaringsmöjligheter i kattvindar. Allrum med utgång till balkong. Huset har källare med gott om förvaringsutrymme. Idag nås källaren genom en garageport på husets framsida. I den delen som är tillbyggd är det förberett med både vatten och avlopp och hit finns även ingång på husets östra sida.

Tomten är en trivsam uppvuxen trägårdstomt med blandad terräng. I bakkant på tomten finns ett gästhuset om ca 24 kvm med ett rum och kök. Perfekt till tonårsbarnen eller när gästerna är på besök. El är indraget men vatten saknas. Uthuset ligger i linje med gästhuset och här finns ett sovrum samt förråd.

Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp och fiber finns indraget. Möjlighet till båtplats finns både i viken på andra sidan vägen, på varvet och vid lanthandeln.

Omgivningen kring Spillersboda

Spillersboda med sitt varv, bygghandel, butik, hamn och båtliv sjuder av aktivitet på sommaren. Men även vintertid finns det att göra. Många väljer att bo här permanent vilket leder till att service såsom butik, buss och skolskjuts även finns under vinterhalvåret. Precis nedanför fastigheter ca 100 meter ligger Spillersbodabadet, en mycket barnvänlig badplats med sandstrand och badbrygga.

Med båten har man kort färd till krogliv på Marholmen, Högmarsö, Furusund, Fejan och Lidö. Livsmedel och bensin finns i Spillersboda alldeles bredvid. Här finns även bygghandel när fantasin börjar ta fart. En badtur ut till Rödlöga och ytterskärgården gör sommaren komplett. Vår och höst myser man framför brasan efter spännande fisketurer.

Detta är en möjlighet till ett permanent- eller fritidsboende i klassisk Roslagsmiljö.

Välkommen till Spillersboda!

Hanna Thorén
Fastighetsmäklare Hanna Thorén 073-021 70 72
Stubboda 25 - Norrtälje
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00