Är du vår nya mäklare? | Sjönära
Aktuellt

Är du vår nya mäklare?

På Sjönära brinner vi för att sälja fastigheter som ligger nära vattnet på fastland och öar längst Stockholms kust, från Östhammar i norr till Nyköping i söder och runt Mälaren. I vårt team är vi idag sexton personer, elva fastighetsmäklare och fem marknadsspecialister. Vårt kontor i Vaxholm har funnit med sedan starten år 2006. Idag har vi även kontor i Stockholm och i Norrtälje. I över 10 års tid har vi byggt upp en unik kunskap och ett starkt varumärke som står för specialistkunskap kring försäljning, juridik och marknadsföring av sjönära fastigheter. En av de viktigaste byggstenarna i vår framgång är vår glädje och starka känsla för det sjönära livet. Vi säljer med kunskap, själ, hjärta och ett glatt humör.

VILL DU SÄLJA SJÖNÄRA HEM?

Är du fastighetsmäklare och brinner du för fastigheter, försäljning och en sjönära livsstil kommer du lyckas som mäklare hos oss. Du kommer bli del i ett starkt team som tillsammans har en unik kunskap.

Tycker du det skulle vara kul att jobba med oss på vårt kontor i Norrtälje kontakta Tom Kallstenius tom@sjonara.se 070-753 48 12 eller Lina Berge lina@sjonara.se 070-276 15 94.

Kontakta oss

Följ vårt arbete på Instagram