Allt för Sjön

Allt för Sjön

Tack alla ni som kom förbi och sa hej på Allt för sjön på Stockholmsmässan. Det är vårt stora avstampet för en ny försäljningssäsong. Det var med stor glädje och stolthet vi delade med oss av våra kommande försäljningar och berättade om hur vi arbetar som mäklare av sjönära hem.  Antal mässdagar blev färre än planerat men hör av er till oss om ni vill att vi skickar hem ett magasin. Eller välkomna att ringa oss på 08- 522 348  så berättar vi gärna mer om vårt jobb, våra försäljningar och den sjönära livsstilen som vi förmedlar.

Intervju på mässan med vår mäklare Tom Kallstenius. Lyssna på vad vi tror om marknaden och vilken den vanligaste frågan är som vi får. Klicka här för att lyssna.

Hoppas vi hörs och även ses så småningom!

Hälsningar gänget på Sjönära

Följ oss på Instagram @sjonara