Sjönära adventstips | Sjönära Fastigheter

Sjönära adventstips

Vi önskar alla våra sjönära vänner en fin adventstid. Ut och advents mys bland kobbar och skär…..

Restaurang Sjöboden – Torö

Njuta av ett klassiskt julbord medans decemberstormen vinner på fjärden utanför. För mer information klicka här

Utö värdshus – Utö

Adventsmys med skärgårdskänsla på klassiska Utö Värdshus. Njut av ett härligt julbord med 150 delikatesser. Klicka här

Sågen – Svartsö

Sågen i Abborvass på Svartsö dukar upp julrätter i en stämningsfull och unik miljö bland rostiga hyvlar, fräsar och bandsågar. Den 8+9 december. För mer information klicka här.

Wikströms fisk – Möja

Wikströms fisk i Ramsmora på Möja dukar upp ett traditionellt julbord med stor betoning på fisk. För mer information klicka här.

Möja Värdshus och Bageri – Möja

Möja Värdshus och bageri i Berg på Möja dukar upp ett internationellt julbord med mat från Ghana, Västindien, Island, Grekland och Etiopien Frö mer information klicka här.

Ingmarsö krog – Ingmarsö

På Ingmarsö mellan den 25 november – 14 december välkomnas gästerna med en sprakande brasa och glögg på verandan. Inomhus dukas det upp ett klassiskt hemlagat julbord med krogens egen touch och känsla av jul. För mer information klicka här.

Svarta Malin – Nässlingen

Ett klassiskt julbord med Nässlingens egen twist i Svarta Malins nybyggda glasveranda. Glöggen doftar och brasan brinner i matsalen. Passa på att njuta i en av skärgårdens vackraste bastuanläggningar och kanske unna dig en övernattning i fina hotell Ritz. För mer information klicka här.

Sandhamns seglarhotell – Sandhamn

Avslappnad julupptakt, skåla in decemberkvällen i utomhus-spa:t med badtunnor och vedeldad bastuflotte och slå dig sedan ner i Seglarrestaurangen för ett omtalat julbord. Efter julbordet kan du njuta av en drink i den cocktailinspirerade musiken i pianobaren. 1-2 samt 8-9 december. För mer information klicka här

Fjäderholmarnas krog – Fjäderholmarna

På en av Stockholms närmaste skärgårdsöar serveras ett generöst julbord lagat med Gert Klötzke i spetsen. För mer information klicka här.

Furusunds värdshus – Furusund

Julstämning på Värdshuset i den klassiska badorten Furusund. Ta en vinterpromenad mellan de vackra villorna och avsluta kanske i relaxavdelningen innan ni avnjuter julbordet i det mysiga och nyöppnade skärgårdshotellet. För mer information klicka här.

Smådalarö gård – Smådalarö

2:a december kommer Eric Gadd, en av de starkaste lysande stjärnorna på Sveriges musikhimmel och spelar in julen. För mer information klicka här.

Kontakta oss

Följ vårt arbete på Instagram