Nu är det sommar snart? | Sjönära
Sjönära livsstil

Nu är det sommar snart?

Man kan inte tro det kanske, men i skrivande stund är det endast sex veckor kvar till midsommarafton. Känns smått otroligt då undertecknad för fyra dagar sedan upplevde både frost på bilen i och såg en del snö på fotouppdrag i skärgården.

Vi är just nu inne i vår mest hektiska period som mäklare av sjönära fastigheter. Många är de som efterfrågar våra tjänster och vi har fullt upp med att få dagarna att räcka till för både nya och gamla kunder, likväl som säljare och köpare. Vi är självklart otroligt glada för det förtroende vi får att förmedla sjölägen längs hela Stockholms kust och på skärgårdens öar. Just nu har vi 51 sjönära lägen till salu, och fler kommer det att bli innan sommaren.

Vi märker på flera sätt att människor idag googlar och söker fram information för att vara väl förberedda, oavsett om de ska gå till läkaren, välja försäkringar, pensionssparande eller sälja sin fastighet.

Vi vill råda alla som har tankar på att sälja eller köpa att även vara ute i god tid. Ett samtal med oss och ett inledande möte kostar ingenting. Ju förr vi får chansen att inleda en dialog desto bättre blir resultatet. När det, normalt sett…, är som grönast och skönast i maj och juni har vi alltid som mest att göra och de kunder som har planerat sin försäljning, eller sitt köp, i god tid är de som det går bäst för.

Vi gillar och triggas av att våra kunder förväntar sig att vi är tydliga med vad vi erbjuder och varför man ska välja Sjönära när man ska sälja eller köpa ett sjöläge. Visst är det så att vi utmanas av kollegor i branschen och det är lika viktigt för oss som för våra kollegor att vi är tydliga med vad vårt erbjudande består av. Våga ställa krav på oss.

Om du som ägare av en sjönära fastighet vill göra en lyckad affär gäller det att du noga väljer den mäklare som har störst möjligheter att fånga spekulanterna i just din målgrupp. Så välj mäklare med omsorg. Vilken har störst kundunderlag, störst förtroende i ditt område, bästa varumärke för din målgrupp och de mest förtroendeingivande och mest entusiastiska mäklarna? Och, var ute i god tid.

Vaxholm, skärgårdens huvudstad, är och förblir vår bas men förutom vårt kontor på Banérgatan på Östermalm har vi nu även öppnat kontor i Norrtälje vilket ni alla är välkomna att besöka om ni har vägarna förbi. Vi finns på Posthusgatan 5, mitt i Norrtälje stad. Hit välkomnar vi också vårt senaste nytillskott Hanna Thorén. En ung och entusiastisk tjej som gillar fart och fläkt. Då hon inte arbetar hjälper hon sin sambo att hitta målet i deras racingbåt.

På denna not vill vi tillönska er alla lite varmare väder och vi hoppas vi ses i hamnen på skärgårdsbåtens i Vaxholm dag den 7 juni!

Johan & alla på Sjönära.

Kontakta oss

Följ vårt arbete på Instagram