Vaxholm - Resarö | Sjönära
Välkommen in

Välkommen in

Ovanvåning

Ovanvåning

Övervåning

Övervåning

Källare

Källare

Sjöbod

Sjöbod

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Vaxholm – Resarö

12 500 000 kr

Vaxholm – Resarö

Mäklare Peter Svensson Peter Svensson
070-753 08 99
Isterbergsvägen 24a - Resarö
0 min
Med bilväg
200 m²
3353 m²
Visning 22 / 8 tisdag 17:30 - 18:30
Visning 26 / 8 lördag 11:00 - 12:00

Kommun

Vaxholm

Byggnadstyp

1 ½ plan med källare

Byggår

1979

Antal rum

7, varav 3 sovrum

Grund

Källare/Leca

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Fasad

Träpanel

Takbeklädnad

Vittinge taktegel

Fönster

3-glasfönster

Ventilation

Självdrag

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uppvärmning

Luftvärmepump , oljefyllda radiatorer, golvvärme, kamin

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

5 980 000 kr (fastställt avs år 2015)

Pantbrev

Totalt 8 stycken med totalsumma: 4 500 000 kr

Servitut

Nyttjanderätt Fiske

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar

Vaxholm Ytterby GA:2rnrnOfficialservitut Vattentäkt

Planbestämmelser

Detaljplan (2008-06-02)

Internetanslutning

Bredband.

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Att bo högt på äkta sjötomt har i alla tider lockat och här finns den möjligheten på Resarö med närhet både till Stockholm (35 minuter med bil) och till Vaxholm.

Med magnifik utsikt över Trälhavet och dess fantastiska skådespel är det som en tavla. Alla dagar ger dig olika spännande motiv, en känsla av frihet infinner sig.

Denna villa om c:a 200 kvm på 3 plan har under senare år genomgått en total förvandling och är nu ett toppmodernt boende av hög klass. Hus, soldäck med pool och poolhus, en spännande naturskön tomt om 3 353 kvm, samt ett enastående bryggdäck och en inredd sjöbod.

Detta ger en helhetsupplevelse och man förstår att det är här man vill vistas och leva under lång tid framöver, en fastighet med många rum för alla väder och årstider.

Huvudbyggnaden har sedan 2009 renoverats fullständigt och är idag ett komplett boende om c:a 200 kvm fördelat på 3 plan. På entréplanet leder en välkomnande hall in till en stor öppen sällskapsyta där den nyinstallerade täljstenskaminen värmer kyliga dagar. En stor, inglasad veranda med plats för många och långa middagar är sammanknuten med sällskapsdelen.
Det helt moderna, nyrenoverade Kvänumköket med all utrustning du kan tänka dig. För den med kulinariskt intresse så kommer detta bli husets hjärta.
I alla rum finns stora fönster som ger maximalt ljusinsläpp och bjuder på en fantastisk utsikt. Det finns flera utgångar till soldäck och altan. Det finns även ett helkaklat badrum med dusch och toalett på detta plan.

En våning upp finns Master bedroom med utgång till husets högst belägna altan, utsikten härifrån över poolområdet och havet är slående. Ytterligare ett sovrum och en sällskapsdel med husets bästa utsikt finns också på detta plan.

En trappa ner finns ytterligare ett sällskapsrum med en hemmabioanläggning, ett sovrum, stora fönster även här mot vattnet. Dessutom finns en dusch, toalett, bastu, badkar samt en stor tvättstuga med en entré som leder direkt ut i trädgården.

Hela huset andas kvalité och stor vikt har lagts vid materialval, färg och form, allt från de tjocka ekgolven till de ljusa, härliga färgvalen.
En trivsam känsla genomsyrar hela huset!

För att skötseln av tomt och hus skall gå lätt finns snickarbod och förråd med goda förvaringsmöjligheter. Här kan man hålla projekten igång under kalla vinterdagar.

Soldäcket på ca 160 kvm och ett poolhus ramar in poolens (8x4m 1,5 m djup) spegelblanka tempererade vatten som värms upp av en ekonomisk värmeväxlare. Ett flertal sitt- och solplatser finns för lata dagar. Placeringen av soldäcket gör att det går att njuta solens varma strålar under hela dagen, allt med utsikten över Trälhavet i bakgrunden.
Tankarna för en till Rivieran….

Tomten uppgår till 3 353 kvm och består överst av en lättskött trädgårdsdel med både perenna växter och fruktträd och ett litet gräsområde som man snabbt klipper över.

Den nybyggda trappan slingrar sig vidare ner över tomtens terrasser som här övergår till en lättskött naturtomt. Den trädgårdsintresserade skulle här kunna göra härliga avsatser med allsköns växtlighet.

Nere på den väl tilltagna bryggan öppnar sig ett nytt liv, här ser man inte bara vattnet utan här känner man även de salt stänken, doften av hav samt den härliga brisen.

Tillsammans med den c:a 10 kvm stora sjöboden så bildar detta ett eget litet paradis. Här är man på semester på den egna tomten. Kyl och kokplattor finns och komforten är helt perfekt i detta boende. Goda möjlighet att stanna kvar i sjöboden för övernattning.

Att vakna upp till havets stillsamma kluckande är en stark upplevelse.
Vid bryggan går det att tryggt förtöja både motor- och segelbåt vid förtöjningsbojen. Trälhavet är en central punkt i Stockholms mellersta skärgård och härifrån är det lätt att nå alla krogar och badkobbar i området.
Här bor man mitt i skärgården men har samtidigt nära till både Vaxholm och Stockholm (ca 35 min med bil).

På Resarö finns buss, affär, förskolor och Resarö skola. Trygga cykelbanor leder in till Vaxholm där det finns många affärer, ett flertal restauranger, barer, caféer och en biograf. Vaxholm är en knutpunkt för Waxholmsbolagets båtar som tar er vidare ut i skärgården eller in till Stockholm.
Bra bussförbindelse finns till Vaxholm och till Stockholm via Danderyds sjukhus.

Välkomna till detta äkta Sjönära livsstils-boende.

Isterbergsvägen 24a - Resarö
Stockgolm

Följ vårt arbete på Instagram