Värmdö - Djurö - Vindö | Sjönära
Brygga och bryggdäck exklusivt  för  fastigheten Fjällsvik 3:107

Brygga och bryggdäck exklusivt för fastigheten Fjällsvik 3:107

Stora sociala ytor för alla väder

Stora sociala ytor för alla väder

under tak

under tak

och med öppen himmel

och med öppen himmel

Båt, bad och sol

Båt, bad och sol

Generöst med glasade ytor

Generöst med glasade ytor

mysvärme

mysvärme

Härliga golv

Härliga golv

Smakfull inredning

Smakfull inredning

Sovrum för dubbelsäng

Sovrum för dubbelsäng

och våningssäng

och våningssäng

Ljusa ytskikt

Ljusa ytskikt

Sovrum 2

Sovrum 2

även med våningssän

även med våningssän

nyrenoverat duschrum

nyrenoverat duschrum

med wc och förvaring

med wc och förvaring

tvättmaskin och handfat

tvättmaskin och handfat

Planritning (ej skalenlig)

Planritning (ej skalenlig)

Carport

Carport

Vedeldat

Vedeldat

Förråd

Förråd

Gästfrigga

Gästfrigga

Gästfrigga

Gästfrigga

Viloplan påväg till bryggdäcket

Viloplan påväg till bryggdäcket

Eget strandområde

Eget strandområde

Eget strandområde

Eget strandområde

Perfekt solläge

Perfekt solläge

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Fjällsvik

Fjällsvik

Värmdö – Djurö – Vindö

4 500 000 kr

Värmdö – Djurö – Vindö

Sjönära fastighet i fint solläge med smakfullt renoverat hus för åretruntbesök intill eget strandområde med badklippor, brygga och soldäck i underbart västerläge. Här får man verkligen allt man kan önska så som bilväg ända fram, interiör i toppskick, stora härliga uteplatser och framför allt sjöläget nere vid Fjällsviken med vacker skärgårdsnatur och kvällssol. Bryggan och bryggdäcket hör till fastigheten och nyttjas exklusivt av ägare till fastigheten. Varmt välkomna till eftersökta Fjällsvik endast ca 40 min från Stockholm.
Mäklare Timo Lönnqvist Timo Lönnqvist
070-755 14 08
Kallmossevägen 10 B - Djurö - Vindö
2 min
Med bilväg
59 m²
3489 m²
Visas efter överenskommelse

Kommun

Värmdö

Byggår

1958

Antal rum

3, varav 2 sovrum

Grund

Krypgrund

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Fasad

Trä

Takbeklädnad

Plåttak

Fönster

Varierande

Ventilation

Självdrag

Vatten och avlopp

Enskilt vatten året runt, enskilt avlopp.

Uppvärmning

Luftvärmepump, direktverkande el och eldstäder

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

1 274 000 kr (fastställt avs år 2015)

Uppvärmingskostnad

8 000 kr/år

Elkostnad

2 500 kr/år

Kostnad för vatten och avlopp

900 kr/år

Sotningsavgift

600 kr/år

Vägavg/snö

700 kr/år

Renhållningsavgift

1 000 kr/år

Försäkringskostnader

2 250 kr/år

Total driftkostnad

15 950 kr/år

Pantbrev

Totalt 11 stycken med totalsumma: 1 880 000 kr

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar

Värmdö Fjällsvik GA:4

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Tomten om 3489 m² har en härligt omväxlande karaktär med vackra skärgårdstallar, lövträd och berg i dagen, varierade ytor som ger plats för de yngres lek och spring och med ett plant utrymme perfekt för studsmatta. Bilar och båt får plats på grusade ytor och i carporten och även på infarten i den övre delen av tomten.

Byggnationen utgörs av huvudbyggnad med vardagsrum, två sovrum, kök och ett duschrum med wc, gästfrigga, vedeldad bastu, förrådsbyggnad och carport.

Huvudbyggnaden som uppfördes 1958 är vinterbonad och har helrenoverats interiört år 2015. Husets 59 arkitektoniskt smart utnyttjade kvadratmetrar ger bland annat två sovrum med åtta sovplatser och ett vardagsrum med generös takhöjd, stora glasade fönsterytor och eldstad. Duschrummet med klinkergolv och golvvärme har även det ordentligt med rymd som ger plats för duschhörna, wc, garderobsvägg, handfat med kommod och även tvättmaskin. Köket bjuder på bra arbetsytor och håller gott om förvaringsutrymmen i lådor och skåp. Utrustningsmässigt finns all man kan önska så som spishäll med ugn och fläkt, inbyggd mikro, diskmaskin och kyl med frys.

De fantastiska uterummen bjuder verkligen in till att spendera mycket tid utomhus i alla väder. På verandan under tak med skjutglaspartier blir säsongen lång, här kan man njuta från tidig vår till sena mysiga höstkvällar med infravärme, belysning och öppen spis. Verandan övergår i en stor öppen terrass med gott om utrymme för mingel och möblering med grill, långbord och solbäddar.

Till fastigheten hör delägande i den omgivande stamfastigheten Fjällsvik 3:5 där brygga och soldäck är belägna samt att man även som servitut har rätt till utfartsväg över denna samt rätt att begagna denna såsom allmänning. Vid infarten finns vägbom.

Kallmossevägen 10 B - Djurö - Vindö
Stockgolm

Följ vårt arbete på Instagram