Strängnäs - Stallarholmen | Sjönära
Gäststuga

Gäststuga

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Strängnäs – Stallarholmen

5 500 000 kr

Strängnäs – Stallarholmen

Mäklare Peter Svensson Peter Svensson
070-753 08 99
Tunaborgsvägen 11 - Stallarholmen
0 min
Med bilväg
60 m²
4688 m²
Visas efter överenskommelse

Kommun

Strängnäs

Byggnadstyp

1-plan

Byggår

1964

Antal rum

3, varav 2 sovrum

Grund

Torpargrund

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Fasad

Trä

Takbeklädnad

Takpannor

Fönster

2-glasfönster

Ventilation

Självdrag

Vatten och avlopp

Egen brunn, enkelt avlopp.

Uppvärmning

Luftvärmepump/Direktverkande el / Öppen spis

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

2 190 000 kr (fastställt avs år 2015)

Pantbrev

Totalt 7 stycken med totalsumma: 3 120 000 kr

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar

Strängnäs Ytterselö-Tuna GA:1

Planbestämmelser

Byggnadsplan (1973-11-09)

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Alldeles invid Mälaren, med vatten och himmel som grannar, ligger detta paradis med utsikt över vattnet, egen strandlinje och brygga.

Det expansiva samhället Stallarholmen ligger på Mälarens södra strand mitt emellan Strängnäs och Mariefred. Lantligt beläget och samtidigt inte längre bort än en timme med bil från Stockholm eller runt fyrtio minuter med tåget till Läggesta. Här finns full service med allt från skola, mataffär och distriktssköterska. Ett aktivt föreningsliv ger något för hela familjen.

Ett par kilometer från centrala Stallarholmen når man det fridfulla fritidshusområdet Tuna, där en del familjer numera bor permanent. Den sista biten kör man på en slingrande grusväg som leder ner till Mälarens glittrande vattenspegel.

Du välkomnas av lugnet på den 4688 m² stora soldränkta tomten.
Huset från mitten av 60-talet har under årens lopp renoverats och är idag ett fullfjättrat fritidshus om ca 60 m². Senaste renoveringarna är ett nytt våtutrymme med toalett och dusch och en större altan med ett härligt ute kök.

Altanen under tak välkomnar oss in i tamburen och alldeles till vänster ligger storstugan med öppen spis som värmer kyliga dagar. Utgång till terrass.
Köket har de moderniteter som behövs för att familjen ska få sina kulinariska önskningar uppfyllda. Två sovrum med garderober samt en toalett med dusch.
På sidan mot vattnet finns en rejäl altan delvis under tak, naturligtvis med ett utekök för härliga sommarkvällar.

En gäststuga om ca 15 m² ligger alldeles intill huset. En carport, som kan användas som förråd finns tillgänglig.

Längre bak på tomten finns ytterligare ett hus om ca 40 m² med sovrum, kök och en allrumsdel. Perfekt för gästerna.

Husen ligger en bit ifrån varandra, så möjlighet till avstyckning finns ev.

Strandlinjen är härlig. Barnen fullständigt älskar badlivet här nere. Båten ligger tryggt förtöjd vid bryggan. Fisketurer ut på Mälaren är populärt och det finns gott om gädda och gös. Naturligtvis finns även tillgång till bastu.
Tomten om 4688 m² är plan och lättskött, stora ytor och fantastiska fruktträd.
Sol hela dagen – ett eldorado för hela familjen. Bredbandsanslutning byggs just nu ut i området.

Välkomna till ett njutbart fritidshus med skön utsikt över Mälarens vattenspegel.

Tunaborgsvägen 11 - Stallarholmen
Stockgolm

Följ vårt arbete på Instagram