Norrtälje - Väddö | Sjönära
Bryggor och hus

Bryggor och hus

Sjöstuga och brygga

Sjöstuga och brygga

Bostadshuset

Bostadshuset

Matplats

Matplats

Kök

Kök

Kök

Kök

Hall

Hall

braskamin i hallen

braskamin i hallen

Duschrum och tvättstuga

Duschrum och tvättstuga

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Altanen

Altanen

Altanen

Altanen

Garage

Garage

Trappa till spa och gästrum

Trappa till spa och gästrum

Gym och spa

Gym och spa

Toalett gymmet

Toalett gymmet

Dusch gymmet

Dusch gymmet

Spa

Spa

Sovrum intill gymmet

Sovrum intill gymmet

Spa

Spa

Garage

Garage

Garage/verkstad

Garage/verkstad

Gästrum

Gästrum

Dusch och toalett gästrum

Dusch och toalett gästrum

Kök gästrum

Kök gästrum

Verkstad

Verkstad

Garage

Garage

Kallgarage

Kallgarage

Balkong vid spa och gym

Balkong vid spa och gym

Sjösättningsramp

Sjösättningsramp

Bastu och brygga

Bastu och brygga

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Norrtälje – Väddö

9 600 000 kr

Norrtälje – Väddö

Mäklare Mats Öhlin Mats Öhlin
070-877 27 00
Ortalavägen 311 - Väddö
0 min
Med bilväg
200 m²
12374 m²
Visas efter överenskommelse

Kommun

Norrtälje

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggår

1909

Antal rum

4, varav 3 sovrum

Grund

Platta på mark

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Fasad

Stående träpanel

Takbeklädnad

Plåt

Fönster

Isolerglasfönster

Ventilation

Självdrag

Vatten och avlopp

Enskilt vatten, enskilt avlopp.

Uppvärmning

El - vattenburen golvvärme och luftvämepump

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

1 590 000 kr (fastställt avs år 2015)

Uppvärmingskostnad

50 000 kr/år

Kostnad för vatten och avlopp

1 500 kr/år

Renhållningsavgift

1 500 kr/år

Försäkringskostnader

13 600 kr/år

Total driftkostnad

66 600 kr/år

Pantbrev

Totalt 10 stycken med totalsumma: 8 388 000 kr

Servitut

Avtalsservitut Brygga Mm, Avtalsservitut Väg, Avtalsservitut Vvs-Anläggning, Avtalsservitut Avlopp

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar

Avtalsservitut Avlopp; Avtalsservitut Brygga Mm; Avtalsservitut Vvs-Anläggning; Avtalsservitut Väg; Ledningsrätt Tele; Officialservitut Båtplats Gångväg; Officialservitut Gångväg Båtplats; Officialservitut Vattentäkt Vattenledning; Officialservitut Väg i Samfälld Vägmark(2 st)rnrnOfficialservitut Väg

Planbestämmelser

Byggnadsplan (1974-01-29) , Nybyggnadsförbud (1974-01-29) , Schaktningsförbud (1974-01-29) , Ändring av detaljplan (2001-05-31)

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Välkommen till en unik fastighet i ljuvligt vacker natur vid kanten av Väddöviken. Den stora fastigheten om 12 374 kvm utgörs av ett vackert beläget sjöställe av hög klass. Här finns alla möjligheter för ett sjö- och livsstilsboende som kan utvecklas ytterligare. Är man intresserad av bad- och båtliv eller bara rekreation är detta ett paradis. Fri vy över den stora egna tomten och hela tiden den stora brygganläggningen inom synhåll.

Boningshuset ligger centralt på tomten med fantastik utsikt över Väddöviken och det ständiga skådespelet av passerande båtar. Huset är idag anpassat för ett par men kan byggas ut ytterligare om man vill ha fler rum. Väl inne möts vi av en välkomnande hall med en öppen spis. Redan här är kontakten med vattnet total. I anslutning till hallen ligger kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är välutrustat med vackra granitbänkar och gasspis för att nämna några detaljer. Här blandas vackra stengolv med björkgolv och dom stora fönstren ger maximalt ljusinsläpp. I kök och vardagsrum är det öppet upp till nocken vilket ger rymdkänsla. Utanför vardagsrummet ligger den väl tilltagna terrassen med skiffergolv och markiser när det blir för varmt. På kvällen när det är svalare tänder man gasolvärmarna och utekvällen fortsätter. I alla husen är det installerat ett BOSE-system för maximal ljudkvalité när man vill ha musik.

På bottenvåningen finns dessutom husets duschrum och toalett. Allt fortfarande utfört i samma höga standard med fina material och nya maskiner. I duschrummet finns tvättmaskin och tumlare och även här ett komplett ljudsystem.
En trappa upp ligger huset sovrum med fina materialval och AC när det blir varmt på sommaren. Ett vackert smidesräcke mot den öppna delen ner mot kök och vardagsrum.

Intill huset ligger den stora garage- och verkstadsdelen med inte mindre än 6 garage/verkstäder. Tre portar på baksidan där det inte är några mellanväggar och som idag fungerar mer som förvaring av alla trädgårdsmaskiner och sjöprylar.
På framsidan vid den fina asfalterade runkörseln ligger tre portar till med garage och all tänkbar utrustning som kan behövas. Allt ifrån traverser på skena i taket, verktygsställ, lyftbord och mycket mer därtill. Garagen och verkstaden har alla noga uttänkta golvmaterial för att lätt kunna rengöras och överallt finns ett avancerat fläktsystem. Alla ytor värms med elpanna och vattenburet golvvärmesystem.
På övre plan i denna byggnad finns en övernattningslägenhet med dusch och toalett och ett litet pentry. I andra delen på övre plan ligger det stora gymmet med panoramafönster mot viken och en pool för härlig avkoppling efter träningen eller för att det bara känns bra. Här finns naturligtvis också både dusch och toalett. Intill gymmet ligger husets andra gästrum.

Nedanför husen ligger den stora brygganläggningen med sjöbod och bastu. Bra djup vid brygga så det finns inga begränsningar för vare sig segelbåtar eller stora motorbåtar. Här finns allt man behöver och massor av plats för båtar och bad. Egen gjuten ramp för sjösättning av båtar och underbara ytor att bara njuta på.

Välkomna att besöka ett riktigt sjönära livsstilsboende med massor av möjligheter. I och med läget har man nära till Älmsta och Norrtälje. I Älmsta 6 minuter bort finns många affärer, skola mm. Norrtälje nås inom 30 minuter. Restiden med bil från Stockholm är ca 1 h och 20 min. Omgivningarna är vackra, här finns Ortala bruk, Trästa by, Grisslehamn med restauranger och båtar till Eckerö. Väddö med kalla bad i Ålands hav. Men bäst av allt är ändå närheten till Väddöviken för lata sol och baddagar. Med en båt blir livsstilen fulländad.

Varmt välkomna!

Ortalavägen 311 - Väddö
Stockgolm

Följ vårt arbete på Instagram